Dette må du vite hvis du skal gå på det Gud har lagt ned i deg

Send meg en melding


Gud har lagt en hensikt ned i livet ditt som det er meningen at bare du skal gjøre. Forrige uke hadde jeg en liten spørreundersøkelse på instagram og bloggen. Jeg spurte dere hva dere likte av det jeg har skrevet det siste året og hva dere vil ha mer av. Det var noe som utpreget seg som dere vil ha mer av, det ene er å finne det Gud har lagt ned i deg og den andre som var helt på topp var stress, bekymring og frykt. Jeg tror når vi lever våre liv vil vi møte på disse tingene og det er så viktig å sette lys på det og få noen tips om hva vi skal gjøre når det skjer. I dag skal jeg snakke om det som er lagt ned i deg og at når du begynner å gå mot det, så vil det reise seg frykt opp. Men det er ikke så skremmende som det virker, når vi vet hvordan vi skal håndrere det. 


GUD HAR LAGT NED NOE I DEG?

Først må du vite om det du går å bærer på er fra Gud, ikke sant? Jeg tror det er mange som er usikker på om det de går å drømmer om er Gud eller de bare går å drømmer sine egne drømmer. Det jeg kan si til deg da, er at Gud har designet deg og vet aller best hva du er i stand til og hva han ser at du passer til å gjøre. Når han legger en drøm eller en visjon ned i deg, så er det mulig for deg å gjøre det han sier. 

Jeg tror Gud legger ned en hensikt i oss alle og den kan se helt forskjellig ut fra person til person. Det er derfor viktig å ikke legge noen føringer fra min side, men at du ser litt inn i deg selv hva som ligger der. 

Jeg tror at disse tankene og ideene som Gud har for deg, vil dukker opp med jevne mellomrom. Noen kan ha tanker om dette fra de var ganske små, andre ganger dukker det opp etterhvert. 

Jeg husker jeg satt som 13 -åring på ett møte og så på en som talte som levde så nærme Gud. Det gjorde noe med meg dypt inni meg og jeg begynte å tenke, hvordan begynte han å forstå at han skulle opp på en scene? Jeg kjente akkurat som en dragning til det. Det var noe som ble plantet og som kom litt til syne akkurat da. Har slike tanker dukket opp hos deg noen gang, noe du ikke greier å slippe helt taket på? (Gjerne skiv en personlig melding til meg, hvis du er i tvil eller har lyst til å si det til noen). 

Jeg var 22 år da Gud igjen viste meg at han ville jeg skulle opp på en scene og i det samme møte kom en dame bort til meg og sa, du hører til der oppe du. Da hadde Gud gitt tanker pluss at jeg fikk bekreftelse på det jeg gikk å tenkte på. 

En gang da jeg slumret på senga, så jeg for meg ei bok og tankene kom, skal jeg en gang skrive bok? Er det Gud som viser meg noe? Men jeg trodde ikke på det første gang det ble vist i mitt indre. Men så dukket det opp flere ganger og til slutt begynte jeg å gå på det og det ble virkelighet. 

Hvis det er ting som dukker opp nå, som du har drømt om og tenkt på i åresvis, så bør du tenke, det kan jo være Gud😉 . 

Hvis du har gjort det samme som meg å gitt hele ditt liv til Gud, og vil det Gud har for deg. Da tror jeg Hans tanker, drømmer og ideer vil dukker opp inni deg. For han opererer i oss og med oss. Vi må bare fange det opp og gå på det vi tror er fra Gud. Gud vil at du skal bli oppmerksom på at han har lagt en liten ledetråd på det du skal gå på. 

Jeg tror Gud ikke legger små ting ned i oss, men noe som er litt større enn oss selv, så det skremmer oss litt. 


FRYKT KAN KOMME NÅR DU BEGYNNER Å GÅ

La si at du begynner å forstå litt av det Gud har for deg, hva hinder deg å gjøre det? En ting er selvfølgelig at timingen må være hos Gud, vi kan ikke fremskynde noe som ikke er modent enda. Men det du kan gjøre er å gå sakte men sikkert i retning av det Han viser deg. Når du gjør det, må du vite at det er det en fiende som ikke liker at du skal nå alt det Gud har tenkt for deg. Fienden kommer med frykt, for å skremme deg fra å gå videre.

Vi må kjenne til hvordan djevelen opererer, han prøver å stjele, myrde og ødelegge alt det fine Gud ønsker i våre liv. Han er løgnens far og en bedrager. Du må tenke over hvordan fienden kommer og vil ødelegge for deg, og det skjer i tankene dine. Hvilke tanker får du? Du kan få tvilstanker på at du ikke tror dette er noe for deg, eller at du ikke tror du får det til, du tror ikke du er den riktige for denne oppgaven. Kjenner du det igjen?

Frykten skremmer og du kan se på den som en brølende løve som markerer det som er sitt. Men når Gud har sagt at det er ditt, da er det det. Vi må tørre å gå mot frykten. Du har sikkert hørt om David i bibelen, han var gjeter og hadde fått en drøm på innsiden om å bli en stor konge. Men for å komme der, møtte han på Goliat, som du kan se for deg er som frykten. For å vinne over denne frykten, måtte David gå imot den og kjempe. Når frykten skremte han og hånet han og lo av han, så tente det noe i David. Han tenkte jeg skal kjempe mot denne kjempen som ypper seg mot det Gud har for meg og han løp mot kjempen. Og han vant. Ikke fordi han i det naturlige var så sterk og god, men fordi han turde gå på det Gud hadde lagt i han og lot seg ikke stoppe av frykten som prøvde å skremme han.

Det er sånn med oss også, når jeg skulle tale for første gang, var jeg så nervøs jeg viste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Men jeg gjorde det og nå er det ikke noe skummelt lenger. Det samme når Gud sa jeg var klar til å gi ut bok, så var det som frykten brølte mot meg og prøvde å skremme meg vekk. Men jeg viste Gud hadde lagt det der og gikk på det. Andre gang jeg skulle skrive bok var ikke så skummelt som først gang. 


GÅ MOT DET GUD HAR LAGT NED I DEG

Vi må holde borte tanker som ikke har tro på det som Gud har lagt der. Se på disse versene i bibelen:

«..likesom regnet og snøen faller ned fra himmelen og ikke vender tilbake dit, men vanner jorden og får den til å bære og gro, så den gir såkorn til såmannen og brød til den som eter, 11slik skal mitt ord være, det som går ut av min munn. Det skal ikke vende tomt tilbake til meg, men det skal gjøre det jeg vil, og ha fremgang med alt som jeg sender det til.» Jes 55, 9-10

Når du har fått noe fra Gud, du kjenner at du skal gjøre, da må du ta steg i den retningen. 

Fienden vil komme med løgn mot deg og mot Gud, så du ikke skal tro på det som er lagt i deg, hvem du er og hva du er i stand til å gjøre. Han er like virksom og kommer med tanker for å ødelegge for deg og det som er lagt i deg. 

Derfor må du avsløre hvis du har tanker som ødelegger for det Gud har lagt ned i deg. 


Stoler du på det Gud legger i hjertet ditt? Bevar hjertet og det Gud har lagt i det. Da kommer Gud til å utrette alt han sier. Du må velge å tro at det er Gud som jobber i deg og du må velge å fjerne alle tanker om tvil og vanntro på at det som er fra Gud. Ikke si drømmen til folk som er enig med frykten, men de som tror på det Gud har lagt ned i deg. Når du bruker tid med Jesus vil du får mer tro på det som er lagt ned i deg. Du vil kjenne at drømmene blir sterkere. 


Ikke vær redd for å drømme, det Gud har lagt i hjertet ditt, la det utfordre deg, men gled deg over det. Gled deg over at Han kan bruke deg og lede deg inn i det du skal.


Skriv gjerne en personlig melding til meg, dersom du har lyst til å luftet litt noe du har tenkt mye på. Jeg vil gjerne gi deg en tilbakemelding. 

La oss holde kontakt:

Følg siden min på facebook her

Følg meg på instagram her

Del gjerne med venner du tror vil like dette💞.

Ha en fantastisk uke!

Klem