En ny drøm blir virkelighet

Send meg en melding

Det jeg tror jeg elske mest med det å vandre sammen med Gud, det er at han planter ned drømmer og talenter i meg. Som jeg kan grave fram og se at drømmene blir virkelighet. Det kan være ting som ligger i hjerte som ett ønske, det kan være noe han har sagt til meg, det kan være noe jeg lengter etter det kan være noe Gud har vist meg som skal skje inn i min framtid. Da begynner det å bli spennende å være kristen. De små frøene som Gud planter i oss (sitt ord), må vi vanner og legge de i god jord å vokse i (mottagelig hjerte). Da vil vi se at det Gud sier det kommer til å skje.

Les også: Gud har lagt ned noe i deg


Å LYTTE TIL GUD GIR DRØMMER

Da jeg begynte å trø inn i denne nye tilværelsen min, det å lytte til Gud. Så var jeg veldig usikker på om det var Gud og jeg måtte virkelig ta meg tid til å lære meg dette. Etterhvert som jeg ble mer trygg på at Gud faktisk prater til meg, så begynte han å si mer til meg. Jeg gjorde de små tingene som jeg opplevde at han sa til meg. Som å skrive ned alt jeg opplevde og søke han hver eneste dag. Jeg fikk innskytelser av Den hellige ånd, samtidig som jeg begynte å tilegne meg litteratur om dette fra andre og jeg så at andre har hatt det på samme måte som meg. Jeg syntes dette ble utrolig interessant. Jeg begynte også å studier bibelen for fullt, alt bibelen sa om dette emne og jeg oppdaget at hele bibelen er full av historier om at Gud prater med sine folk og vil kommunisere og vil at vi skal følge han.

Jo mer jeg lærte det å høre fra Gud, jo mer personlig begynte jeg å kjenne Gud og jeg begynte å bli mer kjent med det han hadde lagt ned i meg. Drømmer jeg hadde hatt fra jeg var liten, og nye drømmer som kom opp. Men det er ikke før vi er villige til å gå på det han sier, vi finner ut at han faktisk prater og leder oss og har drømmer som venter på å blir virkelighet.

Jeg har jevnlige skrivedager.


NETTKURS I Å LYTTE TIL GUDS STEMME

Jeg har siden jeg begynte å lytte til Gud opplevd at Han vil at jeg skal undervise andre mennesker det som han har lært meg. Jeg har talt og undervist på bibelskoler. Men så begynte det å vokse fram til noe mer inni meg, jeg begynte å se for meg at jeg kunne lage kurs på nettet.

For ett år siden begynte bloggen å ta form og jeg merket at Gud ville noe mer med denne plattformen her. Disse tankene kom når jeg har hatt stilletid med Gud og jeg opplever at det er han som legger det ned i meg for at jeg skal gjennomføre det. Og nå er det her 🙌 😃 . Mitt aller første nettkurs i det å lytte til Guds stemme. Det er 5 dagers kurs, hvor du får en video med undervisning hver dag fra mandag til fredag (begynner 3. Mai til 7 Mai, så hold deg i nærheten. Melder du deg på maillista mi, så får du det tilsendt på mail.Helt gratis!). Det gleder meg stort å kunne gi dette videre, for det er noe som ligger hjerte mitt veldig nært. Noe jeg brenner for å gi videre til andre og som jeg lever daglig etter selv. Jeg prøver hver dag å ta meg tid til å lytte til om det er noe Gud vil si meg. Det har forandret hele mitt liv. Jeg kan bare si deg at det er det beste livet jeg kan tenke meg.


LENGTET ETTER NOE MER

Det begynte med at jeg har hele mitt kristne liv lengtet etter noe mer. I oppveksten følte jeg Gud var fjern og ikke nær. Jeg lengtet etter mer, men hadde ikke lært å lytte til Gud. Jeg kjente han i livet mitt og levde for han, ingen tvil om det. Men det viste seg at det var en vesentlig del jeg gikk glipp av. 

Da vi som familie dro til Hawaii i 2011, fikk jeg undervisning om å lytte til Gud for første gang. Jeg bestemte meg for å lære meg dette. For jeg viste det manglet i livet mitt. Det som var snodig og helt uventet var at når jeg begynt å lytte og høre fra Gud, så sa han ting inn i livet mitt. Han sa jeg skulle bli god på det å lytte til han og at jeg skulle ta det med tilbake til Norge og undervise folk der om det. Han la den drømmen ned i hjertet mitt og sa jeg skulle bli som hun som stod der å underviste (første gang jeg hørte det må jeg innrømme at jeg ikke trodde det). Det tok tid for meg å la slike ting synke inn og virkelig tro at det var Gud som snakket til meg og han ledet meg i en retning som han har for meg. 


Å LYTTE TIL GUD

Det som er så stilig med å lytte til Gud, det er lettere enn vi tror. Det er for alle og han lengter etter å prate med deg. Han lengter etter å vise deg det han har for deg. Jeg har oppdaget at det som i begynnelsen var vaklende steg i tro på noe jeg aldri hadde hatt før, viser seg å være det beste jeg har opplevd. 

Han er nær og han prater til oss og vil viser oss veien og sannheten inn i hjertene våre. Det jeg så var at jeg mange ganger trengte å høre hans vei flere ganger før jeg turde å gå på det. Jesus fortalte disiplene at når de fikk Den hellige ånd, skulle de høre fra han og han skulle veilede de også om det som skulle skje i framtiden, se her:

"Men når han kommer, sannhetens Ånd, skal han veilede dere til hele sannheten. For han skal ikke tale av seg selv, men det han hører, skal han tale, og de kommende ting skal han forkynne dere." Johannes 16,13
HAN VISER OSS STEG FOR STEG

Han sa jeg skulle begynne å skrive alt jeg opplevde. Ikke viste jeg at jeg var god på å skrive og formidle, men det har vokst fram ut fra min personlige relasjon til han. Det viste seg at skrivinga var for å holde fast på alt det han lærte meg. Som etter hvert ble til min første bok. Det ble til min første blogginnlegg og til min første undervisning. Selv om han viste meg veien jeg skulle gå, så viste han ikke alt. Han viser oss steg for steg mens vi går. Jeg viste ikke om at jeg skulle lage undervisning på nettet, eller at det skulle begynne med blogginnlegg. Men Gud åpenbarer for oss mens vi går det vi trenger å vite når vi er villige til å gå. 


KAN OGSÅ VÆRE UTFORDRINGER NÅR VI GÅR ETTER DRØMMENE

I fjor begynte Gud å si til meg at jeg skulle si opp jobben min som avdelingsleder, for å ha mer tid til han og det han hadde lagt ned i meg. Jeg sa opp jobben til sommeren og fikk jobb som nattevakt. Reduserte dermed 40% stilling. Pluss at det har gitt meg så mye mer frihet og tid til å studere og skrive, sånn som jeg elsker. For det som er, at når du begynner å gå på det Gud legger ned i deg så vil han gi deg alt ditt hjerte lengter etter. Du vil trives mer, for han vet akkurat hva du er skapt til å gjøre og hva du kan og er ment til å utrette i ditt liv. Se på disse verse,ne: 

«Gled deg i Herren! Så skal han gi deg det ditt hjerte trakter etter.» Salme 37,4

Når du begynner å fange opp at han prater med deg og leder deg på innsiden, så vil du kjenne at du får det veldig godt. For han vet hva han har lagt ned i deg av talenter og egenskaper. Da trenger du ikke å bruke tid på det du ikke er skapt for å gjøre (dvs det du ikke er god på), du kan strekke deg ut etter det du er skapt for og som ligger hjertet ditt, som du lengter etter å utrette i livet.


MELD DEG PÅ KURSET

Jeg gleder meg veldig til å gi deg introduksjons-kurset i å lyttet il Guds stemme gratis. Det eneste du må gjøre er å melde deg på e-mailisten min. Det kan du gjøre i ett felt nederst på siden på bloggen, eller bare skriv e-mail adresser din i kommentarfeltet, så melder jeg deg inn. Da får du kurset rett inn på mailen, 3.-7. Mai

Håper du er med💞. Videresend gjerne denne blogginnlegget til alle vennene dine som du tror vil like det, så kan de også få  det med seg🙌 .


Følg meg på facebook her.