Hei, jeg er Kristin Løland Berge

Send meg en melding

Om bloggen

Jeg må bare få si at jeg er så takknemlig og så glad for den responsen jeg har fått på denne bloggen. Jeg er litt slått av undring. 15. April 2020 åpnet jeg opp og begynte å skrive. Etter en måned var det over 1000 forskjellig personer som hadde vært innom og 1800 besøk. Jeg har ikke mulighet til å skrive hver dag, men har som mål iallfall minst en i uka. Likevel har jeg fått så god respons.


Noen har tatt kontakt på personlig melding og sagt litt om hva de strever med og hatt forskjellige slags utfordringer i livet. Og jeg har fått være med å oppmuntre dem og jeg har kunnet være litt til hjelp. Tusen takk for den tilliten.


Jeg har fått lov til å dele ærlig og personlig om mine opplevelser. Jeg pakker ikke Jesus inn, men åpent og ærlig forteller om mitt liv sammen med han i oppturer og nedturer. Hvis jeg på noen som helst måte kan være med å oppmuntre, engasjere deg og kanskje være med å blåse liv i drømmene Gud har lagt ned i deg, så er det verdt det.


Jeg har så tro på det levde livet sammen med Jesus. Stilletiden med han har vært livsforvandlende for meg. Derfor bygger jeg nå hele mitt liv med utgangspunkt i hva han sier til meg og jeg har en skikkelig barnslig tro på han og går på den han sier. Jeg har så utrolig mye jeg har lyst til å dele med deg og det vil kommer litt etter litt 😉.


Jeg har sett at livet sammen med Jesus fungerer og jeg brenner for å kunne fortelle deg alt han har for deg. Det er ett fantastisk liv Jesu døde for at vi skulle ha. Vi må bare gripe det. Mitt sterke ønske er at vi sammen skal stekke oss ut mot det gode som ligger foran oss, og gjennom alt vondt og trist som livet fører med oss, så skal vi stå gjennom alt. Jeg lover, vi skal stå og kan ha det godt inni oss selv om alt snur seg på hode rundt oss.


Disse meldingene og tilbakemeldingene vil være med å gi driv til det jeg skal poste framover. Jeg har fått så positiv respons fra folk jeg møter og folk jeg kjenner. Jeg er helt rørt. Jeg elsker å skrive og jeg elsker å formidle så dette er faktisk bare veldig gøy for meg. Dette innlegget blir annerledes for jeg har lyst til å presentere meg litt ordentlig for dere som ikke kjenner meg personlig.

Så hvem er egentlig Kristin Løland Berge

Til deg som er nye leser på denne bloggen vil jeg forklare litt hvem jeg er. Jeg heter Kristin Løland Berge, 43 år, bor i Kristiansand, nær dyreparken og sørlandssenteret, så har du plassert meg på kartet. Jeg jobber som avdelingsleder på ett omsorgssenter og har ansvar for 45 ansatte. Jeg er gift med min fantastiske mann, Tarjei (faktisk gift 20 år i år 🙌, bare Gud kunne vite hvor perfekt han var inn i mitt liv (og jeg for han selvfølgelig😆). Vi har tre fantastiske barn sammen. Jonatan er 17 år (18 i år😳), Hanna er snart fjortis og Naomi som blir 10 år til sommeren.

Jeg har vært kristen hele mitt liv. Jeg gikk 100% inn for å leve for Gud da jeg var 22 år. Men opplevde ikke den nære relasjonen til Jesus som jeg ønsker å ha før mange år etterpå. Les gjerne: https://www.kristinlberge.no/blogginnlegg/4-nivaer-i-var-relasjon-til-jesus


I 2011 dro team Berge til Hawaii. Vi hadde kjent det i hjertene i over ett år at dette skulle vi. Lite viste vi hva det ville gjøre med livene våre, men Gud hadde sin plan med oss. Vi gikk på bibelskole (DTS) i en liten by Kona på Hawaii.

Første uken hadde vi undervisning om å lytte til Guds stemme, dette var helt nytt for meg. Hadde erfart litt på dette området fra før. Men å lytte til Gud hver dag og høre fra Han i hverdagen var helt nytt for meg. Les mer om det her: 

https://www.kristinlberge.no/blogginnlegg/6-ting-som-kan-hindre-deg-a-hore-fra-gud


En personlig relasjon til Jesus begynte

Jeg begynte å søke dette, var super nysgjerrig og lengtet etter enda mer. Jeg begynte å stå opp 5.30 hver morgen med kaffien i hånda og ett hjerte som lengtet etter mer av Gud. Jeg fikk erfare at han begynte å snakke til meg.


Det var nytt for meg og veldig interessant, nesten sånn at jeg ikke trodde det var mulig. Jeg skrev ned det jeg fikk. Det jeg trodde var fra Gud.


Jeg begynte å forstå hva det ville si å få relasjon til Jesus på innsiden. Jeg skrev ned alt jeg opplevde og alt Gud viste meg i den tiden. Les også: https://www.kristinlberge.no/blogginnlegg/stilletid-med-jesus


Etter ett halvt år som vi trodde vi skulle være der var gått, kjente vi at Gud snakket til hjertene våre igjen om at vi skulle tilbake. Vi ente opp med å være der i 3 fantastiske år. Jeg fortsatte å stå opp på morgenen og erfarte denne nærheten til Gud, som jeg aldri før hadde hatt. Han sa til meg at jeg skulle bli god på det og skrive ned det jeg fikk og det jeg erfarte og ta det med tilbake til Norge for å dele med andre.


Stilletid med Gud har jeg aldri stoppet med. Jeg kjenner jeg elske å tilbringe tid der, det beriker meg så mye og jeg får en innsikt i ting i hverdagen min jeg ikke ville ha hatt hvis ikke. Det er dette jeg kommer til å dele mye fra. Det har åpnet øynene mine for en helt ny verden på innsiden. Jeg begynte å lese og studere andre bøker og bibelen på dette området, og innser mer og mer at dette er mulig. Og det er tilgjengelig for alle som vil ha det. Det er dette som er mitt ønske å dele med deg.


Del gjerne med venner og familie som du tror vil like dette og skriv gjerne en kommentar i kommentarfeltet.

Ha en nydelig dag💞.