Jeg vil persentere meg selv!

Send meg en melding

Om bloggen

Jeg er så takknemlig og så glad for den responsen jeg har fått på denne bloggen. I April 2020 åpnet jeg opp og begynte å skrive. Takk til dere som deler blogginnlegg med andre, det betyr så mye for meg.

Jeg har fått lov til å dele ærlig og personlig om mine opplevelser. Jeg pakker ikke Jesus inn, men åpent og ærlig forteller om mitt liv sammen med han i oppturer og nedturer. Hvis jeg på noen som helst måte kan være med å oppmuntre, engasjere deg og kanskje være med å blåse liv i drømmene Gud har lagt ned i deg, så er det verdt det.

Jeg har tro på det levde livet sammen med Jesus, at det er det beste livet vi kan ha. Stilletiden med han har vært livsforvandlende for meg. Jeg har lært å lytte til Guds stemme og lar meg lede av han i hverdagen. Jeg lytter etter om det er noe han vil si til meg og går på den han sier. Det har ført meg på en spennende reise.

Jeg har sett at livet sammen med Jesus fungerer og jeg brenner for å kunne fortelle deg at han har så mye bra for deg. Vi må bare gripe det. Mitt sterkeste ønske er at vi sammen skal stekke oss ut mot det gode som ligger foran oss, og gjennom alt vondt og trist som livet fører med oss, så skal vi stå gjennom alt. Jeg lover, vi skal stå og kan ha det godt inni oss selv om alt snur seg på hode rundt oss.

I dette innlegget ønsker jeg å presentere meg litt ordentlig for dere som ikke kjenner meg personlig og hva jeg driver med, for det har utviklet seg til noe mer enn blogg etter jeg begynte i 2020.

Så hvem er egentlig Kristin Løland Berge

Til deg som er nye leser på denne bloggen vil jeg forklare litt hvem jeg er. Jeg heter Kristin Løland Berge, bor i Kristiansand. Jeg jobber som nattevakt 60%. Jeg sluttet som avdelignsleder i fjor, da jeg opplevde at Gud la mange andre prosjekter på hjertet mitt som han ville jeg skulle ta taket i. Jeg er gift med min fantastiske mann, Tarjei. Vi har tre barn; Jonatan er 19 år, Hanna er 15 år og Naomi som blir 11 år. Jonatan er i år på folkehøyskole på Hedmarktoppen. Ellers bor jentene hjemme.

Jeg har vært kristen hele mitt liv. Jeg gikk 100% inn for å leve for Gud da jeg var 22 år. Men opplevde ikke den nære relasjonen til Jesus som jeg ønsker å ha før mange år etterpå. ‍

I 2011 dro familien Berge til Hawaii. Lite viste vi hva det ville gjøre med livene våre, men Gud hadde sin plan med oss. Vi gikk på bibelskole (DTS) i en liten by Kona på Hawaii.

Første uken hadde vi undervisning om å lytte til Guds stemme, dette var helt nytt for meg. Hadde erfart litt på dette området fra før. Men å lytte til Gud hver dag og høre fra Han i hverdagen var helt nytt for meg. Jeg begynte å praktisere det inn i livet mitt.

Det å lytte til Gud har endret hele mitt kristenliv. Det har gjort at jeg kan leve mitt liv helt nær til Gud, og jeg vet hva han vil for livet mitt og jeg vet at jeg er der jeg skal være til en hver tid.

Grunnen til at jeg kan si det, er at jeg har lært meg å leve i Guds ledelse og det er ingenting som er mer spennende enn det. Og derfor har dette ført til at jeg har kurs om dette. Kommer snart mulighet til å melde seg på neste kurs som kommer i Mars 2022.

Les mer om det her: 6 ting som kan hindre deg å høre fra Gud


En personlig relasjon til Jesus begynte

Jeg begynte å søke dette, var super nysgjerrig og lengtet etter enda mer. Jeg begynte å stå opp 5.30 hver morgen med kaffien i hånda og ett hjerte som lengtet etter mer av Gud. Jeg fikk erfare at han begynte å snakke til meg.

Jeg skrev ned det jeg fikk. Det jeg trodde var fra Gud. Jeg begynte å forstå hva det ville si å få relasjon til Jesus på innsiden.

Etter ett halvt år som vi trodde vi skulle være der var gått, kjente vi at Gud snakket til hjertene våre igjen om at vi skulle tilbake. Vi ente opp med å være der i 3 fantastiske år. Jeg fortsatte å stå opp på morgenen og erfarte denne nærheten til Gud, som jeg aldri før hadde hatt. Han sa til meg at jeg skulle bli god på det og skrive ned det jeg fikk og det jeg erfarte og ta det med tilbake til Norge for å dele med andre.

Stilletid med Gud har jeg aldri stoppet med. Jeg kjenner jeg elske å tilbringe tid der, det beriker meg så mye og jeg får en innsikt i ting i hverdagen min jeg ikke ville ha hatt hvis ikke. Det er dette jeg kommer til å dele mye fra. Det har åpnet øynene mine for en helt ny verden på innsiden. Jeg begynte å lese og studere andre bøker og bibelen på dette området, og innser mer og mer at dette er mulig. Og det er tilgjengelig for alle som vil ha det. Det er dette som er mitt ønske å dele med deg.

Les gjerne: 2021, året med gjennombrudd

Del gjerne innlegget med venner.

Ha en nydelig dag💞.