Hvordan kan drømmen bli virkelighet?

Send meg en melding

Det å gå etter det Gud legger ned i hjertet er så spennende, at jeg anbefaler deg å gjøre det samme. Gud har skapt deg for en hensikt og han legger ned i hjertet ditt det som det er meningen at du skal utrette i livet. Jo, mer du går mot det han legger der, jo mer vil du se at nye drømmer komme inn i hjertet ditt. Gud har gjort det mulig for deg å se at det han legger ned i deg av drømmer, skal bli virkelighet. Det er det som er hele poenget. 

Hvis du ser tilbake på mitt første blogginnlegg så handlet det om dette, bare på dette året som er gått har jeg fått lov å se at flere drømmer går i oppfyllelse og at Gud legger nye ideer og tanker ned i meg som jeg med frimodighet går etter. 

Les mitt første blogginnlegg her. 

Vi trenger selvtillit

Når vi får noe som er fra Gud, er det ikke bare noe vi selv finner på. Da kommer det fra dypet på innsiden og legger seg der i hjertet og slipper ikke taket før vi gjør noe med det. Vi må lære oss at Gud ønsker å samarbeide med oss og han ønsker at du skal få tak i ett spennende og godt liv. Du har en hensikt med livet ditt og dette vil Gud at du skal fange opp og gå etter. Hvis du kjenner på at du trenger selvtillit til å trø inn i det som ligger der i hjertet ditt, kanskje det banker litt ekstra når jeg skriver om dette. Da vil jeg at du skal ta mitt gratis webinar om å styrke din selvtillit. 

Klikk inn her for å se bli med i min lukket gruppe Stepp Opp og få med deg: Webinaret: «Boost din selvtillit» 

Når det er Gud som gir deg drømmer, vil det begynne å vokse og spire, når det treffer ett hjerter som er villige til å gå. Derfor når jeg får noen tanker eller ideèr, ber jeg "hvis det virkelig er deg Gud som har lagt dette ned i meg, så la denne drømmen aldri slippe taket i meg. La jeg gå på alt det du har for meg og la meg se hvilken vei du leder meg for at dette skal gå i oppfyllelse." Gjør du det samme vil du oppleve at Gud elsker å svare oss på dette og han gjør denne lengselen inni det større.

Første gang jeg opplevde at Gud hadde lagt noe konkret på hjertet mitt, var på ett møte hvor jeg opplevde Gud sa til meg at jeg skulle stå på scenen og tale/undervise. Dette var mange år siden og jeg var ikke der jeg er i dag. Jeg hadde dårlig selvtillit, jeg elsket ikke meg selv, jeg så ikke verdien i meg selv på dette tidspunktet. Den gangen reagerte jeg slik som dette, «Nei, Gud du kan ikke mene meg, det er sikkert Tarjei (mannen min), du tenker på, jeg kan sitte her å be for han». Det som er med Gud, han har større planer for oss en vi klarer å tenke. Jeg digger det! Så selv om jeg ikke kunne på det tidspunktet se at dette var en mulighet for meg, så gav ikke Gud seg, men det vokste på innsiden. Jeg var villig, jeg måtte bare bli moden til å tro på det han hadde for meg.

Drømmen om bok

Senere begynte Gud å vise meg at han ville jeg skulle skrive bok, igjen var selvtilliten min lav. Jeg hadde lese og skrivevansker da jeg vokste opp og tenkte dette er en vill tanke. Det jeg vil oppmuntre deg med, er at når Gud sier noe, så er det mulig for oss å se at det blir virkelighet. Hvis vi begynner å stole på han og gå steg i den retningen. Jeg har i dag skrevet to bøker «Inn i Guds nærhet» og «Kampen foregår i tankene».

Det som er så stilig med Gud er at når han sier noe så blir det som han sier. Tenk deg hvordan hans ord utrettet store ting i skapelsen, ordene hans gjorde at himmel og jord ble skapt, alle dyrene, plantene og menneskene. Det er helt utrolig. Les disse versene, som er noen av mine favoritter: 

«For lik regn og snø som faller fra himmelen og ikke vender tilbake dit før de har vannet jorden, gjort den fruktbar og fått den til å spire, gitt såkorn til den som skal så, og brød til den som skal spise, slik er mitt ord som går ut av min munn: Det vender ikke tomt tilbake til meg, men gjør det jeg vil og fullfører det jeg sender det til.» Jes 55,10-11

Så når Gud sier noe over livet ditt, så kommer det til å skje, når du begynner å spille på lag med han. Gud er så personlig og har skapt deg helt unik, det gjør at jeg så ofte blir slått av undring over hvor stor og god Gud er. 

Drømmen om å skrive blogg

Så en høstdag kom den første tanken om å skrive blogg. Igjen syntes jeg det var en helt vill tanke, men den gav seg ikke og helt siden har har gitt hele mitt liv til Gud og går på alt det han har for meg, sa vet jeg at han legger tenker ned i meg som han vil at jeg skal gå på. Så jeg begynte å gå på disse tankene også, begynte å tro at dette var noe Gud ville for meg. Det jeg kan si deg er at jeg får så gode tilbakemeldinger på bloggen min, jeg har til og med fått tilbakemelding på folk som har blitt helbreda momentant når de leser den. Det er sånn Gud er 🙌 , det har ikke noe med meg og gjøre annet enn at jeg lar han virke i meg og gjennom meg, sånn som han ønsker. 


Drømmen om kurs

Da jeg var på Hawaii i tre år, fikk jeg en vanvittig lengsel etter å høre Guds stemme og lære å kjenne Gud personlig. Jeg lærte mens jeg levde livet mitt og skrev ned opplevelsen jeg fikk underveis. Jeg begynte å skrive undervisningsopplegg på det jeg hadde lært og erfart. Jeg opplevde at det var en drøm Gud hadde lagt ned i meg, for at jeg skulle gi det videre til andre. Da undervisningsopplegget var klart, opplevde jeg at Gud sa til meg «Dette er en bok». I samme øyeblikk disse ordene traff hjerte mitt, husket jeg på tankene og ideene jeg hadde hatt tidligere om å skrive bok, og alt ble veldig mye tydeligere og nå var tidene inne for å realisere en drøm til virkelighet. 

Men det er ikke bare en bok, for jeg opplever at Gud ønsker å nå enda flere med denne undervisningen. I fjor begynte jeg å få tanker om å ha nettkurs. Det er sånn jeg opplever at Gud leder meg i hverdagen. Og det er en fordel når jeg kjenner stemmen hans og går på det han sier. 

Er du interessert i å lese mer om kurset, kikk inn her: Informasjon om kurset «Lær deg å høre fra Gud». 


Gjør som Maria (Jesu mor), når engelen kom til henne og sa hun skulle bli mor til verdens frelser. Så var nok dette også litt mye å ta inn over seg. Men hun la det i ett hjerte som var villig og sa må det bli som du sier. 

Vær til velsignelse for andre og dele dette med noen venner som vil ha glede av det 💞.