Lengter du etter noe mer?

Send meg en melding

Jeg må bare si at jeg er så takknemlig og så glad for den responsen jeg har fått på denne bloggen. I år har det vært ca 1000 nye innom hver måned og det er ikke lite. Det syntes jeg er stilig, for jeg gjemmer ikke vekk Jesus eller pakker han inn, men jeg pakker han ut og viser han fram.


Å LYTTE TIL GUD

Nå har jeg holdt på i over ett år med denne bloggen og målet mitt er at du som leser skal komme nærmere Gud og gå på det han har og legger ned i deg. Jeg brenner veldig for å lære vider det å lyttet til Gud, noe jeg tror at alle kan lære. Jeg begynte selv å lytte daglig, etter om Gud hadde noe han ville si meg, for 10 år siden. Det er blitt så spennende at jeg ikke har stoppet og opplever at jeg er blitt god på det og ønsker å gi det videre til deg.

Det som kanskje har berørt meg mest, er at noen har tatt kontakt med meg og sier hvor mye min undervisning har betydd for dem. Det oppmuntrer meg virkelig til å stå på videre. Jeg har fått positiv respons fra folk jeg møter og folk jeg kjenner. Jeg er helt overveldet. Det er så viktig at vi er med å oppmuntrer hverandre, heier på andre og løfter hverandre fram. 


LIKER Å VÆRE ÆRLIG OG PERSONLIG

Jeg deler ærlig og personlig om mine opplevelser. Jeg har så lyst til å være med å oppmuntre, engasjere personer og kanskje være med å blåse liv i drømmene Gud har lagt ned i deg. 

Jeg har tro på det levde livet sammen med Jesus. Stilletiden med han har vært livsforvandlende for meg. Derfor bygger jeg nå hele mitt liv, med utgangspunkt i hva han sier til meg. Når jeg får noe som jeg tror er fra Gud, så jeg går på den han sier. Det er sånn jeg tror vi lærer hva som er fra han eller ikke. Vi må bare tro og gå og stole på at han leder oss underveis. Så kan vi ta feil noen ganger, men så er ikke det så farlig. Jeg mener det er viktigere å gå enn å stoppe opp og ikke prøve noen ting. 

Jeg har sett at livet sammen med Jesus fungerer. Det er ett fantastisk liv Jesu døde for at vi skulle ha. Vi må bare gripe det og få taket på det. 


VI KAN STÅ GJENNOM ALT LIVET BRINGER MED SEG

Mitt sterke ønske er at vi sammen skal stekke oss ut mot det gode som ligger foran oss. Gjennom alt vondt og trist som livet fører med seg, kan vi stå gjennom alt. Jeg lover, vi kan ha det godt inni oss, selv om vi opplever de mest utfordrende tingene. 

For dere som ikke kjenner meg ordentlig, heter jeg er Kristin L. Berge, bor i Kristiansand. Er gift med tarjei og har 3 barn; Jonatan, Hanna og Naomi. Jeg har vært kristen hele mitt liv. Jeg gikk 100% inn for å leve for Gud da jeg var 22 år. Men opplevde ikke den nære relasjonen til Jesus som jeg ønsket å ha, før mange år etterpå. Jeg viste ikke at det var mulig og hvordan jeg skulle få det.

Les også: «4 nivåer i vår relasjon til Jesus». 


EN REISE TIL HAWAII, FIKK MEG TIL Å LENGTE ETTER MER

I 2011 dro vi med hele familien til Hawaii. Vi hadde kjent det i hjertene i over ett år at det var dette vi skulle. Lite viste vi hva det ville gjøre med livene våre, men Gud hadde sin plan med oss. 

Vi gikk på bibelskole (DTS) i en liten by Kona på Hawaii. Første uken hadde vi undervisning om å lytte til Guds stemme, dette var helt nytt for meg. Jeg ble så fasinert og tenkte dette må jeg lære meg. Hadde veldig lite erfaring på dette området fra før. Det å lytte til Gud hver dag og høre fra Han i hverdagen var nytt for meg. 

Jeg begynte å søke dette, var super nysgjerrig og lengtet etter enda mer. Det som begynte å skje var at jeg stod opp 5.30 hver morgen med kaffien i hånda og ett hjerte som lengtet etter mer av Gud. Jeg fikk erfare at han begynte å snakke til meg. 


KURS I Å LYTTE TIL GUD

Dette ble en reise for meg som ikke er slutt. Jeg er komfortabel med å si at Gud snakker til meg i hverdagen og jeg går på det han sier. Noen av dere fikk med dere introduksjonskurset jeg hadde i begynnelsen av Mai, i det å lytte til Gud. Jeg snakket litt om hvordan det er mulig og hva vi må gjøre for å lære det? For meg var det en læring og øvelse for å forstå og fange det opp. Det er ingenting som er mer spennende enn å leve så nær til Gud, han ønsker å vise meg det som er best for meg. Det samme gjelder deg.

Det blir mer kurs om dette, så hvis du gikk glipp av det første og vil ha det med deg, kommer jeg til å kjøre det om igjen til høsten. Da vil jeg bygge på det, så det går an å kjøpe ett kurs som skal være om alt du trenger å vite for å lære deg å lytte til Guds stemme 🙌 . Jeg vet at det er mange av dere som er interessert i å lære dette. Du vil få mer informasjon når det nærmer seg. Hvis du ikke vil gå glipp av det, må du melde deg på e-postliste mi. Der vil all informasjon komme.  


RELASJON TIL GUD PÅ INNSIDEN

På Hawaii begynte jeg å lære meg det å lytte til Gud, jeg begynte å forstå hva det ville si å få relasjon til Gud på innsiden. Jeg skrev ned alt jeg opplevde og alt Gud viste meg i den tiden. Vi ente opp med å være der i 3 fantastiske år. 

Jeg står fortsatte opp på morgenen og søker Gud og hans veiledning inni livet mitt. Jeg elske å tilbringe tid med Jesus, det beriker meg så mye og jeg får en innsikt i ting i hverdagen min. Både med valg jeg skal ta og innsikt inn i livet mitt og helbreder indre sår som har kommet med tiden. Dette gir ett liv som er fylt av enorm glede. For det er meningen at vi skal ha fullkommen glede i livet. (Joh.15, 11).

Les gjerne: «5 tips til hvordan du får enda mer glede i livet»


♥️Del gjerne med venner og familie som du tror vil like dette💞.

♥️Dersom du vil få med deg neste innlegg kan du følge facebooksiden min her

♥️Du finner meg på Instagram her

Ha en nydelig dag 🌸