Kampen foregår i tankene

Send meg en melding

Jeg opplevde for ca tre år siden at Gud sa noe veldig spesielt til meg. Han sa jeg kom til å komme inn i en periode i livet hvor jeg kommer til å møte motstand og prøvelser. Han sa «Det kommer til bli så tøft for deg at du tror du ikke kommer til å takle det. Men det skal du. Du skal komme deg gjennom det". Han sa jeg skulle skrive ned det jeg opplevde og søke Hans veiledning hver eneste dag. Han sa han ville guide meg gjennom det.


Prøvelser kan være så utfordrende

Da det bare var gått noen uker, skjedde det. Den ene tingen kom mot meg etter den andre. Jeg tenkte "dette klarer jeg ikke, dette blir for vanskelig for meg å håndtere". Så kom jeg på dette som Gud hadde sagt til meg tidligere. Jeg ble så forundret, for hadde ikke Gud vist meg dette noen uker før, ville utfallet ha blitt helt annerledes for meg. Jeg klamret meg fast til det. Jeg klamret meg fast og trengte Jesus hver eneste dag. Jeg kjente på en vanvittig kamp som jeg aldri før har hatt. Jeg kjente på at jeg ble kvalm, utmattet og redd for hva som kom til å skje. Jeg var midt i stormen og viste ikke hvordan jeg skulle komme ut. Men jeg kunne holde fast på det Gud hadde sagt: «Du skal komme deg gjennom». Jeg begynte å skrive ned alt jeg opplevde, alt det vanskelige som skjedde og jeg gav alt til Jesus og ba om visdom og innsikt i hva jeg skulle gjøre. Dag etter dag gikk og månedene gikk mens dette pågikk. Det ble en prøvelse og en test for meg. Samtidig var jeg midt i en læresituasjon. Jeg lærte hvordan jeg skulle kjempe kampene mine og at det var i tankene det måtte utkjempes.

Sammen med disse intense månedene jeg opplevde, så begynte jeg å studere dette. Jeg studerte det bibelen sier om det, jeg leste bøker om det samme. Det jeg fant ut er at Gud er den samme og han har løsning for hvordan vi skal håndtere ting. Etter å ha jobbet med dette i 3 år nå, er det blitt denne boka «Kampen foregår i tankene».


Utfordringer vil komme

Vi er påvirket av omgivelsene rundt oss. Vi har små og store utfordringer vi må gå gjennom. Vi opplever frustrasjoner og prøvelser. Hvordan skal vi håndtere det? Vi må vite hva som foregår i tankene våre. Vi må avsløre hensikten bak tankene vi har. Jeg kommer til å guide deg gjennom, hvordan du praktisk og enkelt skal gjøre det. Resultatet blir at du får ett mye bedre liv, dagene dine og prøvelsene dine er mer overkommelige, for du vet hvordan du skal takle når det vonde kommer mot deg. Hva betyr det at vi har kamp og hva skje når vi begynner å ta disse kampene og hvordan gjør vi det? Det vil du få kjennskap til.


Hvordan komme gjennom prøvelser?

I denne boken vil du lære deg hvordan du skal håndtere motgang på en god måte. Hvordan du skal takle utfordringer livet fører med seg. Du bør lære deg at Gud snakker og leder deg. Men du må også vite at du har en fiende som jobber mot deg og som vil ødelegge for deg. Du kommer til å lære deg å avsløre løgnene til djevelen. Mange ganger ønsker vi ikke å tenke på han og det er nesten så vi tenker at dersom vi ikke tenker på han, så er han ikke virksom. Men det er ikke sant. Vi må lære å kjenne fienden vår for å kunne bekjempe han.


Hvordan kan du lære deg å kjempe?

Da kan du tenke, jeg ønsker ikke å være i kamp. Det er for strevsomt. Men det som er min venn, er at vi alle er i kamp, om vi vil det eller ikke. Hvis du ikke lærer å håndtere det som skjer, så kommer du ikke ut av det eller det blir ikke noe god løsning på det. Se for deg at du står i en boksering og motstanderen din fortsetter å bokse på deg og bokse på deg. Du kommer deg ikke ut av ringen før du lærer deg å kjempe tilbake. Ikke la deg bli banket opp flere ganger. Men lær deg hvordan du skal ta rustningen på og kjempe for ditt liv og forsvare deg selv. Og du vet at det er en kamp du vil vinne 🙌 .

Du må lære deg å avsløre når det er fienden som prøver å ødelegge for deg, så mange ganger tror jeg vi kristne er helt uvitende om hva som skjer. Så får vi det ene slaget etter det andre mitt i ansiktet og vi vet ikke hvordan vi skal slå tilbake. Men det kan du lære. Du kan lære deg hvordan du kjemper for ditt eget liv og for alt det Gud har lagt tilrette for deg.

Du er ikke lovet ett liv uten prøvelser

Vi opplever alle problemer og tøffe ting som kommer mot oss. Du kan lære deg hvordan du skal komme deg fortere gjennom prøvelser og vanskeligheter. Dersom du ikke vet hva som skjer eller hvordan du skal håndtere det, vil du være i kampen mye lenger. Du skal lære deg å utkjempe kampene så du vinner dem.

Våre våpen er ikke fra mennesker, men har sin kraft fra Gud og kan legge festninger i grus. Vi river ned tankebygninger og alt stort og stolt som reiser seg mot kunnskapen om Gud. Vi tar hver tanke til fange under lydigheten mot Kristus. 2. Korinterbrev 10,4–5

Tenk over hva du tenker

Du må lære deg å legge merke til hva du tenker og ikke godta alt. Du har ofte en kamp i tankene. Lær deg hvordan du skal kjempe slik det er meningen du skal gjøre det.

Når du lærer hvordan du skal kjempe, at livet ditt begynner å endres til noe positivt. Det er da mennesker rundt deg ser at du bærer med deg noe som ikke andre har. Det er da du skal kjempe og komme ut av det og smile av det du har opplevd. Det tøffe er med å gjør deg sterkere👊 . Det er ikke fordi vi er så flinke i oss selv, men vi kan gjøre det sammen med Gud.

«Tankene påvirker hvordan livet ditt blir.»

La oss ta reisen sammen

Jeg ønsker mer enn gjerne å stå sammen med deg i din reise mot din Gudgitte hensikt. Jeg brenner for å gi videre det jeg har og jeg vet at det vil hjelpe deg til å få ett bedre liv. Jeg vil invitere deg til å legge igjen din e-mail adresse nederst på siden her. Hvis du ønsker å få mer innsikt i det jeg driver med og kjenner at det er deg jeg prater til nå, så inviterer jeg deg til å bli med på denne reisen sammen. Mitt ønsker er at du skal få det beste livet du kan ha. Jeg har ikke alle svar og er fortsatt underveis selv, men det jeg har fått vil jeg gjerne dele videre med deg 😊 💛 .


Du kan bestille boka "Kampen foregår i tankene" her


Dersom du ønsker å få med deg når jeg skiver innlegg, så kan du  følge meg på facebooksiden min  Kristin L. Berges facebookside

Ha en nydelig dag!