Litt om meg og hva jeg driver med

Send meg en melding

Det er mange nye som er innom bloggen min hver måned, så derfor vil jeg i dag presentere meg selv og hva jeg holder på med. Jeg heter Kristin L. Berge, bor i Kristiansand sammen med mann og tre barn. Elsker å trene, elsker å studere Guds ord og andre bøker. Elsker å ha stilletid med Gud. Stilletiden har ført til at jeg har begynt å høre fra Gud og lever mitt liv etter det. Elsker å gå etter det Gud har lagt ned i meg, har bestemt meg for å gå på det han gir meg. Dette har ført til at jeg ønsker å gi det videre til dere. 


BLOGGING

For ett år siden begynte jeg å skrive blogginnlegg, dette var helt nytt for meg og jeg visste ikke helt hva jeg begikk meg ut på. Det har vært en lærerik og interessant reise. Mens hele verden går i karantene og hjemmekontor jobbet jeg for fullt som avdelingsleder og skrev så det sprutet ved siden av, både på bok, blogginnlegg og undervisningsopplegg. 

Sånn ser gjerne en skrive dag for meg ut.

Tankene om blogging kom på høsten 2019, og ble realisert i April 2020. Jeg har nå muligheten til å nå inn til deg som leser med det jeg brenner for. Leserne mine har noen fellestrekk og det er at de ønsker å vokse videre med Gud og de er interessert hva Gud har lagt ned i dem, av unike talenter og drømmer. De er nysgjerrige på mer. Så hvis det er deg, så er du kommet på rett sted.

Jeg liker å skrive om det å lytte til Gud, det som skjer når jeg har stilletid og hvordan tankene påvirker oss og hele livet vårt. Derfor er det så viktig at vi tar kontroll over det vi tenker.


ELSKER NÅR DRØMMER BLIR VIRKELIGHET
«Du kommer ikke lenger enn du klarer å tenke i tankene dine» Kristin L. Berge

Der tankene dine går der vil også du følge etter. Så når du går rundt å bærer på en drøm eller noe du har lyst til å oppnå, så brenner jeg for at du skal se det bli virkelighet. Ikke bare la det vare en tanke som du feier vekk. Gud planter sine tanker og drømmer ned i oss, ingen tvil om det. Det er så viktig at vi fanger dette opp og gå  små steg i den retningen. Da vil du en dag se at det blir det virkelighet.

Jeg har opplevd det mange ganger, for eksempel så jeg for meg at jeg skulle skrive bok en dag. Da denne ideen ble lagt inni meg, hadde jeg stilletid med Gud, det var for mange år siden jeg så for meg det for første gang. Den gangen trodde jeg ikke på det, så jeg måtte gjennom en liten prosess for at jeg skulle begynne å gå på det som var lagt der. Jeg begynte å tro det var Gud som ville dette og så begynte å gå mot det. Min første bok kom i 2018 «inn i Guds nærhet». Handler om det å lære seg å lytte til Gud og alt som skjer på innsiden av oss når vi begynner å ta oss tid til Gud.


BRENNER FOR STILLETID

Hvis du kjenner meg litt vet du at jeg hver dag bruker stilletid med Gud. Det er ikke for så skryte jeg sier det, men det er for at det er det fineste jeg noen gang har opplevd og ønsker å gi det videre til andre. Å få kjennskap til Gud på denne måten er helt spesielt.  Det startet da jeg begynte å lære meg at Gud snakker til meg i hverdagen og jeg ville at dette skulle bli en del av livet mitt. Det er når jeg har stilletid, Gud sier hva jeg skal gjøre videre, det er her det kommer ide`er inn i framtiden, det er her jeg roer meg helt ned å ser hva som det er viktig å ha fokus på i livet. Det er her jeg får mot og styrke til å gå på det Gud legger i hjerte mitt. Det er her jeg kjenner på hvile og fred når det stormer rundt meg.


KAMPEN FOREGÅR I TANKENE

Hvis du kjenner meg enda litt bedre, så vet du at jeg elsker å tenke. Jeg elske å finne ut hva som egentlig foregår inni tankene. Boken «Kampen foregår i tankene» er resultat av eget levd liv, mange tanker, dype studier på område og veiledning av Gud. En dag i 2017 sier Gud til meg at jeg kommer til å måtte gå gjennom noe tøft, noe jeg ikke tror vil klare å takle (men han sa jeg skulle komme gjennom). Og riktig nok så begynne det å skje som Gud har advart meg, den ene tingen kom mot meg etter den andre. Jeg opplevde urettferdig behandling og det var så mye i omgivelsene som jeg ønsket at ikke var der. Det var noe av det verste jeg har opplevd. Der stod jeg mitt oppi det og viste ikke hvordan jeg skulle komme meg ut av det. I min stilletid med Jesus, forteller han meg løsningen, han sa gjør som jeg sier til deg og "skriv ned alt du opplever. Jeg skal vise deg hvordan du kommer deg gjennom prøvelser og tøffe ting på min måte". 

Samtidig som jeg opplevde disse tingene, skrev jeg det ned. Jeg så ikke utveien av situasjonen jeg var i, bare viste jeg skulle stå i det og stole på Gud. Det varte i ca 1 år. Så var jeg gjennom og plutselig hadde jeg favør og alle problemene løste seg en etter en. Da begynner Gud å si til meg at han vil at jeg skulle skrive en bok om dette. Jeg måtte granske det jeg hadde opplevd, hva bibelen sa om det og hva andre hadde skrevet om dette. Det resulterte i en bok som heter «Kampen foregår i tankene» som kom i 2020. Hvis du ikke har kjøpt den enda bør du skaffe deg den 😉.


SOFAPRAT

Den siste tiden har jeg skrevet endel om at det å ha sunn og god selvtillit er viktig for oss. Vi må ha selvtillit og mot til å gjøre det vi er skapt til å gjøre. Vi kan ikke la oss hindre av hva andre måtte si eller hva vi tror andre mener. Jeg har derfor veldig lyst til å løfte fram forskjellig personer i noe som jeg kaller sofapraten. Her prater jeg med forskjellige personer om deres vei med Gud. På forrige fredag var Sofie Fjellvang (fra The Voice) hjemme hos meg og fortalte om sin vei mot «The voice» og nå som hun står midt i det. Se gjerne hele sofapraten på min facebookfeed eller på høydepunkt på Instagram.


KURS ER DET NYESTE JEG HAR BEGYNT MED

I fjor vår begynte Gud å si til meg at jeg skulle slutte som avdelingsleder på sykehjemmet jeg jobbet og satse mer på skriving og undervisning. Til sommeren hadde jeg søkt på en nattevaktsstilling, og jeg sa opp jobben som leder. Det frigav mye tid for meg, til å skrive og gjøre det jeg kjenner Gud legger i mitt hjerte. Jeg har nå laget ett introduksjonskurs i det å lytte til Guds stemme, som var gratis for at dere skulle få bli litt mer kjent med meg og det jeg brenner for. Det var fra 3.Mai -7. Mai. Hvis du gikk glipp av dette, kan du melde deg på mail-listen min, da vil du få med deg når det kommer flere kurs og liknende framover. Det gjør du inne på bloggsiden min. 

Jeg har også blitt kjent med Tone Dalhaug den siste tiden og vi skal nå presentere ett kurs vi skal ha sammen som starter på Mandag 10. Mai. Hvis du vil lese mer om henne finner du henne navnet hennes på facebook eller på nettsiden livtilord.com, den siden anbefaler jeg veldig 🙌 . Tone og meg har mange like ting vi gjør, og jobber for mye av det samme her på sosiale medier.Samtidig som vi er forskjellige. Nå har vi startet ett samarbeid og 10.Mai kommer 5 dagers seminarer (i løpet av Mai) om «Å leve i Guds ledelse». Dette er det siste nye og det gleder jeg meg så mye til. Tror det er ett kurs for en tid vi lever i akkurat nå. Du kan gå inn på linken under å lese mer om det og du bør ikke gå glipp av dette, det vil hjelpe deg til å bli supermotivert for veien videre. Det koster 1200 kr, men jeg tror absolutt at det er verd det.

Her finner du informasjon om seminarene vi skal haDel gjerne innlegget med en venn 💞.


Ha en nydelig helg!