Kurs 2023:

Å lytte til Guds stemme

Lengter du etter å være leda av Gud? Du vet at det går an å høre fra Gud, men vet ikke helt hvordan du skal få det til å bli en del av livet ditt? For å være leda av Gud må du lære deg å lytte til Gud.

Jeg brenner veldig sterkt for at andre skal lære det å høre fra Gud. Det er det grunnleggende vi må kunne for å være ledet av Gud i hverdagen.

Hva kan du forvente å få i kurset?

Høre Gud

Alt du trenger å vite for å lære deg å høre fra Gud.

︁

Spørre meg underveis

Jeg svarer på spørsmål du har. Jeg vil være tilgjengelig for deg underveis slik at du kan spørre hvis du lurer på noe.

︁

Gruppe­undervisning

Du deltar sammen i ei gruppe med flere, som du kan dele erfaringer med. Vi skal begynne å praktisere med en gang.

︁

Kom fort i gang

Du får tilgang til en facebookgruppe hvor det ligger oppdelt i ti undervisningsbolker.

︁

Bibeltro

Grundig undervisning i temaet. Alt er i tråd med hva Bibelen sier om dette.  
Heftet ineholder mange hendvendelser i bibelen.

👂︁

Lær det selv

Målet er at du får et verktøy hvor du kan lære deg å lytte til Guds stemme selv. Målet er at du starter å prktisere når kurset er.

︁

Læring for livet

Du kommer til å få masse verdi for pengene, og noe du vil ta med deg resten av livet.
Du vil få grundig forståelse på hva det vil si å være leda av Gud.

Om meg selv

Jeg heter Kristin Løland Berge, bor i Kristiansand med mannen min Tarjei. Har 3 barn Jonatan, Hanna og Naomi. Jeg er forfatter av bøkene «Inn i Guds nærhet» og «Kampen foregår i tankene.» Jeg blogger og har nettkurs.

Selv om jeg vokste opp i en kristent hjem, lærte ikke å høre fra Gud før jeg var 33 år. Vi tok da bibelskole på Hawaii, der fikk jeg undervisning om temaet. Jeg begynte jeg å praktisere det for meg selv. Jeg søkte å høre fra Gud og jeg lærte at det faktisk går an. Det som skjedde var at jeg begynte å høre fra Gud, og jeg praktiserer det enda. Det har gitt meg ett utrolig spennende liv.

Jeg er overbevist på at det å høre fra Gud i hverdagen er for alle kristne. Alle burde lære å høre fra Gud. Når jeg har hatt kurs om dette tidligere, får jeg tilbakemelding om at dette er noe alle kristne burde vite om og lære seg. Håper du blir med!

Om kurset og påmelding:

Kurset er delt i 10 deler. Når du melder deg på kurset, blir du lagt til i en facebook-gruppe hvor videoene er tilgjengelig.

Jeg er tilgjengelig til å svare på personlige spørsmål og oppfølging på e-post dersom du ønsker det i fem uker fra du melder deg på.

Kurspris: 990,-

Dette kurset er ikke tilgjengelig lenger.