Kurs 2024:

Å lytte til Guds stemme

Lengter du etter å være leda av Gud? Du vet at det går an å høre fra Gud, men vet ikke helt hvordan du skal få det til å bli en del av livet ditt? For å være leda av Gud må du lære deg å lytte til Gud.

Jeg brenner veldig sterkt for at andre skal lære det å høre fra Gud. Det er det grunnleggende vi må kunne for å være ledet av Gud i hverdagen.

Hva kan du forvente å få i kurset?

Høre Gud

Alt du trenger å vite for å lære deg å høre fra Gud.

︁

Spørre meg underveis

Jeg svarer på spørsmål du har. Jeg vil være tilgjengelig for deg underveis slik at du kan spørre hvis du lurer på noe.

︁

Gruppe­undervisning

Du deltar sammen i ei gruppe med flere, som du kan dele erfaringer med. Vi skal begynne å praktisere med en gang.

︁

Kom fort i gang

Du får tilgang til en facebookgruppe hvor det ligger oppdelt i ti undervisningsbolker.

︁

Bibeltro

Grundig undervisning i temaet. Alt er i tråd med hva Bibelen sier om dette.  
Arbeidsheftet ineholder mange henvisninger til bibelen.

👂︁

Lær det selv

Målet er at du får et verktøy hvor du kan lære deg å lytte til Guds stemme selv. Målet er at du starter å prktisere når kurset er.

︁

Læring for livet

Du kommer til å få masse verdi for pengene, og noe du vil ta med deg resten av livet.
Du vil få grundig forståelse på hva det vil si å være leda av Gud.

Om meg selv

Jeg heter Kristin Løland Berge og bor i Kristiansand med mannen min Tarjei. Vi har tre barn; Jonatan, Hanna og Naomi. Jeg brenner for at andre skal utvikle seg selv og vokse i sin relasjon til Gud, at de skal finne sin gudgitte hensikt og hvordan de kan komme dit. Jeg underviser og holder kurs og har skrevet tre bøker: «Inn i Guds nærhet», «Kampen foregår i tankene» og «Styrk din selvtillit». Siden våren 2023 har jeg også undervist via podcasten min SteppOpp.

Selv om jeg vokste opp i en kristent hjem, lærte jeg ikke å høre fra Gud før jeg var 33 år. Vi tok da bibelskole på Hawaii hvor jeg fikk undervisning om temaet. Jeg begynte jeg å praktisere det for meg selv. Jeg søkte å høre fra Gud og jeg lærte at det faktisk går an. Det som skjedde var at jeg begynte å høre fra Gud, og jeg praktiserer det enda. Det har gitt meg et utrolig spennende liv.

Jeg er overbevist på at det å høre fra Gud i hverdagen er for alle kristne. Alle burde lære å høre fra Gud. Når jeg har hatt kurs om dette tidligere, får jeg tilbakemelding om at dette er noe alle kristne burde vite om og lære seg. Håper du blir med!

Om kurset og påmelding:

Kurset er delt i 10 deler. Når du melder deg på kurset, blir du lagt til i en Facebook-gruppe hvor kurset sendes hver torsdag fra 21. mars til 25. april (unntatt i påsken).

Hver kursdag består av to deler med en kort pause mellom. Vi begynner alltid kl. 18:00 og holder på til ca. 20:00. Alle kursdelene kan sees som opptak i etterkant når du vil i Facebook-gruppen.

Kursdager:
21. mars
4. april
11. april
18. april
25. april

Jeg er tilgjengelig til å svare på personlige spørsmål og oppfølging på e-post underveis i kurset.

Kurspris: 690,-

Ja, jeg vil ha dette kurset