Kurs:

Styrk din selvtillit

Usikkerhet kan gjøre at du ikke klarer å være deg selv fullt ut. Gud sier: «Vær frimodig og sterk, for Jeg er med deg». Han ønsker at du skal være fri, modig og sterk på en gang. Dette vil gjøre deg hel på innsiden så du begynner å heie på deg selv. Når du blir mer trygg i deg selv, vil du få det mye bedre med både deg selv og andre.

Har du kjent at du ikke strekker til noen ganger, eller du føler du ikke er god nok? Kanskje opplever du at andre mennesker overkjører deg og din personlighet? Dette bunner i at du ikke er trygg på deg selv.

Nå er spørsmålet: «hvordan kommer du dit»? Dette kurset baserer seg på boken «Styrk din selvtillit». Her vil du få 12 nøkler til hvordan du kan styrke ditt indre liv så du blir mer frimodig og sterk på innsiden. Det vil hjelpe deg i relasjoner, med hvordan du har det og til å utrette det du er ment å skulle gjøre i livet.

Om meg selv

Jeg heter Kristin Løland Berge, bor i Kristiansand med mannen min Tarjei. Har 3 barn Jonatan, Hanna og Naomi. Jeg er forfatter av bøkene «Inn i Guds nærhet» og «Kampen foregår i tankene.» Jeg blogger og har nettkurs.

Selv om jeg vokste opp i en kristent hjem, lærte ikke å høre fra Gud før jeg var 33 år. Vi tok da bibelskole på Hawaii, der fikk jeg undervisning om temaet. Jeg begynte jeg å praktisere det for meg selv. Jeg søkte å høre fra Gud og jeg lærte at det faktisk går an. Det som skjedde var at jeg begynte å høre fra Gud, og jeg praktiserer det enda. Det har gitt meg ett utrolig spennende liv.

Jeg er overbevist på at det å høre fra Gud i hverdagen er for alle kristne. Alle burde lære å høre fra Gud. Når jeg har hatt kurs om dette tidligere, får jeg tilbakemelding om at dette er noe alle kristne burde vite om og lære seg. Håper du blir med!

Om kurset og påmelding:

Kurset er delt i 12 undervisningdeler som du finner i facebook­gruppen du blir lagt til i ved påmelding.

Jeg er tilgjengelig til å svare på personlige spørsmål og oppfølging på e-post dersom du ønsker det under hele kursperioden.

Kurspris: 99,-

Ja, jeg vil ha dette kurset