Du kan styrke din selvtillit

Send meg en melding

For en stund siden opplever jeg at Gud sier til meg, at dersom jeg skal fullføre alt han har for meg, må jeg ha mer selvtillit. Jeg visste at han hadde rett, for inni meg kunne jeg til tider tenke at jeg ikke strekker til og ikke er god nok. Jeg kjente på usikkerhet. Det var noe inni meg som holdt meg tilbake. Jeg trengte mer selvtillit.

LAVT SELVBILDE PÅVRKER SELVTILLITEN

Da jeg vokste opp hadde jeg liten tro på meg selv. Jeg greide ikke elske meg selv. På grunn av selvbilde mitt, fikk jeg nedlatende tanker om meg selv.  Slike tanker er ikke godt å gå rundt med. Tankene jeg hadde om meg selv formet hvem jeg var og hva jeg trodde om meg selv. Tanker trykket meg ned. Tankene mine heiet ikke på meg og det gav meg ikke mot. Jeg overtalte meg fort ut av ting. Min grunnleggende tro på meg selv, var at jeg ikke var god nok. 

Noen mennesker kunne si en kommentar og det kunne få meg til å krympe inni meg og jeg mistet motet igjen. Min grunnleggende negative tro på meg selv hadde jeg på grunn av sår som var blitt påførte meg, hvordan folk hadde behandlet meg og sagt om meg. Det som var trist var at jeg ikke viste bedre enn å ta i mot og tro at dette var sannheten om meg. Heldigvis at det går an å snu på dette og få ett bedre liv.

FÅ MER TRO PÅ DEG SELV
Jeg begynte en reisen, fra å være usikker til å få tro på meg selv og heie på meg selv. Det var helt fantastisk. På veien fikk jeg innsikt som virkelig fungerer og som endret noe i meg. Jeg noterte alle mine opplevelser ned. Gud viste meg hvordan jeg kunne få mer frimodighet, men jeg måtte være villig til å ta stegene for å komme der.  Dette ble etterhvert en bok og ett kurs i samme tema. Min lengsel er at mange flere skal vite at det går an å få tro på seg selv og at Gud ønsker det for deg, det er ett løfte for deg i bibelen. Gud sier "Vær frimodig og sterk for jeg er med deg." Josva 1,9 Jeg skal ha kurs om dette, som startet 17.April. Jeg gleder meg til å presentere for deg de 12 nøklene som vil endre livet ditt i en positiv retning. Meld deg på kurset her (det er helt gratis)
TRENGTE Å ENDRE SYNET PÅ MEG SELV

I min oppvekst skjønte jeg ikke at det var selvtillit jeg trengte og ett endret syn på meg selv. Jeg trengte å finne ut hva Gud så i meg og finne det han hadde lagt ned i meg. Vi kan se på oss selv som noe lite og ubetydelig, når han har store planer for oss og framtid og håp for oss. Jeg tenkte ikke over at selvbilde mitt var liten, for jeg hadde selvtillit på noen områder i livet. Jeg ser hvordan min grunnleggende tro på meg selv gjorde meg usikker og holdt meg tilbake i mange år.

DU KAN SUNN OG GOD TRO PÅ DEG SELV

Tidligere visste jeg ikke at det går an å endre hele min tro på seg selv. Hvis du lever ett liv med lav selvtillit er det som å være en fugl som ikke flyr, da går du rundt på bakken uten å oppnå alt du er ment å oppnå her i livet. Selvtilliten er som luft under vingene til fuglen så den kan fly. Selvtilliten blir en indre motor som heier på deg og gjør godt for deg. Å få mer selvtillit er godt og oppløftende og en utrolig frihet. 

Jeg har vært gjennom en prosess, for å få mer tro på meg selv og det motet jeg har i dag.

Kommer ny bok rett over sommeren: "Styrk din selvtillit"


GRATIS KURS: "STYRK DIN SELVTILLT"

I høst hadde jeg kurset "Styrk din selvtillit" og det er over 600 personer som har tatt det og jeg har fått veldig god respons på det. Nå skal kurset lanseres igjen, blir med på kurset du også. Der jeg hver dag i 12 dager skal gi deg undervisning om hvordan du styrker din selvtillit.  En kursvideo varer i 15 minutter, det har du tid til. Jeg brenner for at flere skal få det jeg har nå. Det er gratis, så gå ikke glipp av det. Meld deg på gratis her


Ha en god påske videre! Del gjerne dette innlegget med en venn som trenger det💞