Styrk din selvtillit

Send meg en melding

For ca 1, 5 år siden sier Gud til meg at dersom jeg skal fullføre alt han har for meg, må jeg ha mer selvtillit. Jeg visste at han hadde rett, for inni meg kunne jeg til tider tenke at jeg ikke strekker til og ikke er god nok. Det igjen gjorde at jeg kjente på usikkerhet overfor meg selv. Selv om jeg hadde kommet langt, så var det noe inni meg som holdt meg tilbake, som ikke turde helt å gå på alt. Jeg trengte mer selvtillit, men hvordan skulle jeg få det?


KAN HA LAVT SELVBILDE FRA VI ER BARN

Da jeg vokste opp hadde jeg liten tro på meg selv. Jeg elsket meg ikke og likte meg ikke en gang. På grunn av dette selvbilde mitt fikk jeg nedlatende tanker om meg selv.  Slike tanker er ikke godt å gå rundt med. Tankene jeg hadde om meg selv formet hvem jeg var og hva jeg trodde om meg selv og mine tanker trykket meg ned. De heiet ikke på meg og det gav meg ikke mot. Jeg overtalte meg fort ut av ting. Jeg klarte ikke heie på meg selv, for min grunnleggende tro på meg selv var at jeg ikke var god nok. 

Hvis jeg hadde mannet meg opp til å gå i tro på noe, kunne noen mennesker si en kommentar eller hvordan de tok meg i mot, fikk meg til å krympe inni meg og jeg mistet motet igjen. Min grunnleggende negative tro på meg selv hadde jeg på grunn av sår som var blitt påførte meg, hvordan folk hadde behandlet meg og sagt om meg. Det som var trist var at jeg ikke viste bedre enn å ta i mot og tro at dette var sannheten over mitt liv. Heldigvis at det går an å snu på dette og få ett bedre liv.


12 NØKLER TIL MER TRO PÅ MEG SELV

Da jeg begynte denne reisen, fra å være usikker på meg selv til å bli trygg på meg selv og heie på meg selv. Kjente jeg at dette er jo helt fantastisk. Jeg har fått noen nøkler her som virkelig fungerer. Jeg noterte alle mine opplevelser ned og har studert emner i bibelen på dette område. Gud har virkelig gitt meg en frimodighet, men jeg måtte være villig til å ta stegene. Men for å ta stegene må vi vite hva vi skal gjøre. Derfor har jeg skevet en bok om dette temaet, og jeg skal ha kurs om det samme. Jeg gleder meg til å presentere for deg de 12 nøklene som vil endre livet ditt i en positiv retning.


TRENGTE Å ENDRE SYNET PÅ MEG SELV

I min oppvekst skjønte jeg ikke at det var selvtillit jeg trengte og ett endret syn på meg selv. Jeg trengte å finne ut hva Gud så i meg og finne det han hadde lagt ned i meg. Av og til kan vi se på oss selv som noe lite og ubetydelig, når han har store planer for oss og framtid og håp for oss.

Jeg tenkte ikke over at selvtilliten min var liten, for jeg hadde selvtillit på noen områder i livet. I voksen alder ser jeg hvordan min grunnleggende tro på meg selv gjorde meg usikker og holdt meg tilbake i mange år.


DU KAN STYRKE DIN SELTILLIT

Tidligere visste jeg ikke at det går an å endre hele sin innstilling til seg selv, for det er det som skjer når du styrker din selvtillit. Hvis du lever ett liv med lav selvtillit er det som å være en fugl som ikke flyr, da går du rundt på bakken uten å oppnå alt du er ment å oppnå her i livet. Selvtilliten er som luft under vingene til fuglen så den kan fly. Selvtilliten blir en indre motor som heier på deg og gjør godt for deg. Da jeg fikk selvtillit selv, tenkte jeg «Er det sånn de har hatt det de som har god selvtillit, så heldige de er.» Det var så godt og oppløftende og en utrolig frihet. 

Jeg har vært gjennom en hel prosess selv for å få den selvtilliten og det motet jeg har i dag. For å forstå hvor du bør være i selvtillit, så er det veldig fint å lese om de forskjellige typene selvtillt. Les blogginnellget: 4 typer selvtillit her

Kommer ny bok rett over sommeren: "Styrk din selvtillit"

Jeg begynte å skrive ned alt jeg hadde vært gjennom i denne prosessen og det er noe jeg brenner for inni meg å gi det videre til deg. Derfor har jeg skrevet en bok som heter «Styrk din selvtillit». Den kommer rett over sommeren og du kan forhåndsbestille den her, hvis du bare vet at den må du ha: Forhåndsbestill boka «Styrk din selvtillit» her.


GRATIS KURS OM SELVTILLT

Jeg skal også ha ett gratis kurs som lanserer i Oktober. Vær sikker på at du blir med på kurset som starter 9. Oktober. Der jeg hver dag i 12 dager skal gi deg innsikt i nøkler om hvordan du styrker din selvtillit.  Dette er en gave jeg ønsker å gi til deg, for jeg brenner sånn for at flere skal få det jeg har nå. Det er kun i Oktober det er gratis, så gå ikke glipp av det. Meld meg på gratiskurs "Styrk din selvtillit" her


Ha en god sommer videre!