Tilbakeblikk på 2020

Send meg en melding

Hvert år pleier jeg å se tilbake på året som har vært. 2020 er ett år mange ønsker å legge bak seg. Men det har sine gode ting også, ikke bare vonde. Koronaen satt en brems på mye, men gjorde også at vi måtte tenke nytt på mange områder.

BEGYNTE Å SKRIVE BLOGG

For meg var 2020 det året der jeg startet å skrive blogg. Jeg hadde kjent i lang tid at dette var noe jeg skulle gjøre. Jeg er glad i å skrive, så det var fint å kunne dele tanker med andre. I 2020 utviklet også nettsiden min utviklet seg, til å bli en nettbutikk.

Les gjerne: Fra drøm til virkelighet.

BYTTET JOBB

2020 var det året jeg gikk fra å være avdelingsleder på ett omsorgssenter til å bli sykepleier på natt. Jeg kjente at tiden var inne for å ha mer tid til det jeg merker Gud legger på hjertet mitt. Jeg sa opp jobben. Det var super skummelt og ikke så vanlig å begynne som sykepleier, når en har vært leder i så mange år. Jeg opplevde at Gud ledet meg til dette valget. Men det har ikke vært uten kamper og argumenter i hodet om at dette ikke er lurt. Men jeg må jo leve ut det jeg skriver om til dere, det er å lytte til Gud og gjøre det han sier. Og nå når valget er tatt og jobbene byttet, kan jeg kjenne at det var Gud som ledet meg og at dette var ett riktig valg jeg har tatt.

Les gjerne: Hvordan kan du lære å lytte til Guds stemme?

TAKKNEMLIG FOR NYE MENNESKER I LIVET MITT

2020 har gitt meg nye vennskap. På grunn av bloggen gjort at jeg har kommet i kontakt med mange nye gode mennesker. Kommentarer, møter med dere og meldinger fra dere gjør at jeg blir veldig oppmuntret til å holde på med det jeg driver med. Jeg kjenner på en dyp takknemlighet for dere som gjør livet mitt så mye rikere.

DEN STORE SORGEN

Jeg har også kjent den største sorgen jeg noensinne har opplevd😢. Min kjære Pappa døde 17. November 2020. Han takket hver dag for livet han hadde, uansett hvor dårlig og svak han ble. Jeg kan ta med meg så mye bra fra han, som jeg tar vare på og grunner på i hjertet mitt. Kjenner på en enorm takknemlighet for at jeg har hatt han som pappa og at jeg har hatt han i alle disse årene. Så er det ufattelig trist å ikke se han mer her, men jeg vet han har det godt der han er nå. Selv om jeg gjerne skulle hatt han her i 20 år til. Livet er fullt av vanskelige ting og vi må lære oss å gå gjennom det vonde også.

Les gjerne: Når det vonde skjer.
KJENT GUDS GODHET PÅ EN NY MÅTE

Ett av høydepunktene mine i år var at jeg var i Grimstad på Drottningborg og talte. På grunn av at pappa nylig hadde dødd, viste jeg ikke om jeg kom til å klare å gjennomføre det en gang. Men jeg kjente at jeg skulle det og det gikk overraskende bra. Jeg merket at Gud virkelig var med meg og virket gjennom meg. Når jeg følte meg svak, ble Gud sterk i meg. Jeg merket at folk ble berørt og ville komme å snakke etterpå og kjøpte både boka «inn i hans nærhet» og «kampen foregår i tanken".

"KAMPEN FOREGÅR I TANKEN" KOMMER UT

2020 var også året den nye boka mi kom ut «Kampen foregår i tankene». Den kom ut første dagen på kvinnekonferansen i Oktober og ble veldig godt tatt imot. Mange er interessert i boka, den er til og med kommet ut i sekulære bokhandlere, det er jo veldig gøy. Kampen foregår i tankene er ett prosjekt jeg begynte med for ca 3 år siden, gjennom tøffe hendelser jeg gikk gjennom. Gud sa at han ville være med meg så jeg taklet alt det vonde som kom, og han ba meg skrive det ned alt jeg opplevde. Og det resulterte i denne boka som jeg i dag, stolt kan presentere som enda ett verk av Gud i meg.

Les 1.kapittel her

INN I GUDS NÆRHET

I 2020 opplever jeg igjen, at det å komme inn i Guds nærhet og det å bruke stilletid, er det viktigste jeg gjør. Det er der jeg kan falle helt til ro, få råd og veiledning om hvordan veien min går videre. Gud gir meg stadig nye ideer og ting jeg ønsker å jobbe med.

Jeg må si dette er ett utrolig spennende liv, og jeg håper jeg i løpet av året har vært med å inspirere deg til å komme nærmere Gud. Faktisk så har jeg fått noen tilbakemeldinger om noen som bare etter å ha lest bloggen har begynt å høre fra Gud. Noen som har lest boka selv har kjøpt flere eksemplarer til for å gi til venner og kjente. Det er jo det som jeg brenner veldig for, at jeg kan være til hjelp for deg som leser dette og være med å oppmuntre deg til å ta små skritt i riktig retning.


STREKKE OSS INN MOT 2021

Jeg syntes alltid det er spennende å se hva neste år har å komme med. Jeg ser med forventning på hva som kommer og hva Gud har for oss. Jeg vet han har store planer for oss, må vi være oppmerksomme på når han minner oss på ting.

Jeg ønsker deg alt det beste for det nye året, husk at det beste ligger fortsatt foran oss. Takk for at du leser bloggen min, det jeg setter skikkelig pris på det. Så håper jeg vi skal bli enda mer kjent i framtiden. Send meg gjerne en melding eller skriv en kommentar under.Ha ett godt nyttår.