Fra drøm til virkelighet

Send meg en melding

I dag kjenner jeg meg så uendelig takknemlig, glad og lykkelig. Nå skal jeg endelig trø inn i det jeg opplever Gud har lagt på hjerte mitt for en god stund siden, å skrive blogg.

Gud legger tanker lagt ned i oss

Da jeg nevnte det for dattera mi, Naomi på 9 år, at jeg tror Gud vil at jeg skal blogge, sier hun «Hæ, bryr Gud seg om internett.» Det var litt den samme jeg tenkte, "er det denne veien du vil for meg Gud?".

Når vi får noe som er fra Gud, er det ikke bare noe vi finner på selv. Da kommer det fra innsiden og legger seg der i hjertet og slipper ikke taket før vi gjør noe med det. Vi kan selvfølgelig forkaste de tankene som blir lagt ned i oss, men vi kan også ta imot det. Dersom det er Gud, vil det begynne å vokse og spire når det treffer ett hjerte som er villig. Hvis jeg tror det er Gud som har lagt noe der, så går jeg på det.

Drømmer blir lagt i hjertet

I september 2019 var første gang jeg skrev ned at jeg tenkte på å skrive blogg, da hørte jeg Gud si «Du skal skrive blogg om det jeg legger på hjertet ditt.» 7 måneder etterpå blir det endelig realisert. Det begynte som noen tanker før det er sakte men sikkert ble større og større jo mer jeg søkte Jesus. Jeg ønsker ikke å utrette noe som bare er mine egne drømmer. For det vil ikke ha framgang og det vil ikke utrette det Gud har tenkt.

Fra drøm til virkelighet

Når Gud legger en drøm ned i oss, vil den vokse, når vi er mottakelig for det han legger der. Da vil de ordene Gud planter ned i oss få vokse til vil til slutt ser det i det virkelige. Det er utrolig spennende å leve sånn med Gud. Se på hva Gud sier i bibelen:

"For som himmelen er høyere enn jorden, slik er mine veier høyere enn deres veier, og mine tanker høyere enn deres tanker. Ja, likesom regnet og snøen faller ned fra himmelen og ikke vender tilbake dit, men vanner jorden og får den til å bære og gro, så den gir såkorn til såmannen og brød til den som eter, slik skal mitt ord være, det som går ut av min munn. Det skal ikke vende tomt tilbake til meg, men det skal gjøre det jeg vil, og ha fremgang med alt som jeg sender det til. "Jes 55,8-10

Jeg kjenner meg så lykkelig for å kjenne Jesus godt og for å kunne være med å inspirere deg til å gå på det Gud har plantet i deg.  Jeg kan ikke beskrive med ord denne enorme velsignelsen Gud gir meg. Det er den opplevelsen vi får, når vi lærer å lytte til Gud og gjøre det han sier. Når ingenting betyr mer enn å behage Han. Da vil han gi oss det vårt hjerte lengter etter. Se også bloggen om 10 tips i å lytte til Gud stemme.

Jeg skjønte ikke at jeg var en skribent før jeg var ca 35 år, etter vi hadde vært på Hawaii med hele familien på fem til Hawaii i 2011 til 2014. Det var når jeg begynte å høre Guds stemme og det var når jeg begynte å kjenne Gud personlig. På denne reisen med Gud ble jeg mer kjent med meg selv og noe av det Gud har lagt ned i meg. Les mer om å få en nærere relasjon til Gud.

Foto: Jæren

Jeg opplevde at Gud, sa "skriv ned det jeg sier til deg og alt du opplever. Dette skal du bli god på og du skal gi det videre". Jeg viste ikke den gang at jeg skulle skrive blogg, det var jeg ikke moden for å høre da. Jeg lærte meg å lytte til Gud og følge det han sa meg.

Drømmen om en bok

Jeg trodde den gang at jeg skrev undervisningsopplegg til å undervise om å lytte til Gud og få en nær relasjon til han. Da jeg kom hjem til Norge og skrev om de temaene. Opplevde jeg en dag at Gud sa til meg «Dette skal bli en bok». I samme øyeblikk disse ordene traff hjerte mitt, husket jeg på tankene og ideene jeg hadde hatt tidligere om å skrive bok, og alt ble veldig mye tydeligere og nå var tiden inne for å realisere en drøm til virkelighet.

Dermed begynte ett nytt kapittel i livet mitt, hvor jeg satt sammen alt jeg hadde lært om dette og det ble til boka «Inn i Guds nærhet». Gud har lagt en lengsel inni meg til å være ett talerør for han, der jeg gir videre det jeg har fått.

Håper du også har lyst å gå videre med Gud og kjenner en lengsel inni deg til å trø inn i alt han har for deg. Tidene er inne for å steppe opp, ikke stoppe opp.

Hvis du er interessert i disse tingene i å vokse med Gud, finne ut av hva han faktisk har lagt ned i deg, hvordan det er å høre hans stemme og hva det vil si å være super personlig med han. Da har du funnet den rette bloggen for deg. Jeg vil gjerne ha spørsmål og tilbakemeldinger, så jeg vet hva jeg skal skrive  om i framtiden og vil gjerne hva du syntes og om du blir inspirert?  Del gjerne innlegget med noen du vet vil like det.

Kanskje du kan begynne å ta fram drømmene dine igjen. Kanskje du kan begynne å høre fra Gud for første gang, eller bli mer sikker på hva som er han og kanskje kan du kan få noen råd om hvordan du kan får det gode livet du er tenkt å ha. Gleder meg til å bli kjent med deg.

Tusen takk for at du tok det tid til å stikke innom, så sees vi snart igjen.