Hvordan kan du få det ditt hjerte lengter etter?

Send meg en melding
HVORDAN KAN DU FÅ DET HJERTET LENGTER ETTER?

Nå har vi vært på en aktiv ferieuke. Jeg er gift med en mann som ikke liker å slappe av i ferien. Jeg er helt med på det, men jeg tenker også, hvordan skal jeg få tid til å ha stilletid og til med Jesus da😳 ? Jeg er jo nesten avhengig av stilletiden min.


AKTIV FERIE

Den første dagen dro til Nesbyen, Tarjei kjørte utfor med sykkel. Vi sov i telt og padlet med SUP, badet i kaldt som kom fra fosser fra fjellet.

Vi dro videre til Nordfjordeid der vi campet på en en nydelig liten campingplass og her fikk vi tatt etterlengtet dusj. 

Jeg er nokså nybegynner på surfing, men det var utrolig gøy å prøve seg.

Neste dag dro vi til en av de fineste strendene jeg har sett i Norge, Hoddevik. Her var det perfekte bølger for store og små. Vi var innom Erdvikstranda for å se på de mer profesjonelle surferne. Og dagen endte med utsikt over nydelige Stadlandet fra Vestkapp. 

Så gikk turen sørover igjen, litt SUP padling på veien før vi endte opp i Voss. Litt shopping fikk jeg også til 😃 . Vi campet ved en nydelig foss. 

Camping ved Tvindefossen

Dagen etter var vi i klatrepark, der vi kjørte zip-line og klatret/balanserte høyt over bakken. Dagen endte med at vi kjørte til Strandebarm og campet i Tarjeis bestemors gård, som har strandlinje og den fineste utsikten. Vi hadde en dag på ski på Folgefonna, jeg har aldri vært på en isbre før. Det er noe vi har pratet om så mange ganger og endelig fikk vi gjort det. 

Snowboardring på Folgefonna

De siste dagene gikk med til litt soling, padling, kajak, på campen i Strandebarm. Vi fikk litt kvalitetstid med bestemor/oldemor før vi dro vi opp på ei seter, som også tilhører henne.


HVORDAN FÅR JEG INN STILLETID OG JESUS MED I DETTE?

Har du fulgt meg litt på sosiale medier så vet du at jeg liker å ha stilletid med Jesus hver eneste dag. Det er skikkelig rart (og noe jeg ikke liker) hvis jeg ikke får tid til det. Jeg liker å lytte og finne stillheten på innsiden og ta imot dersom Jesus har lyst til å minne meg på noe.

Les gjerne: 5 ting som gjør stilletid er så viktig

Så når vi er på ferie eller ander plasser enn hjemme, så er det første jeg gjør å se meg ut ett sted jeg kan trekke meg litt vekk, ikke for å bruke timesvis der (for det er det ikke alltid tid til), men for å ha noen minutter, før dagen begynner. 

Stilletid kan være så magisk når man er på tur, akkurat som dette deilige stedet jeg fant på Strandebarm.


Den første dagen jeg våknet  kjente jeg ett nærvær av Gud som var så deilig og jeg gledet meg til å få noen minutter med han før vi skulle ut på dagens aktiviteter. Den dagen ble jeg minnet på noe som jeg skulle ta med meg i hele ferien og som gjorde den ekstra fin. Det er noen vers: 

«La deg fylles av den glede som finnes i Hans nærhet, så skal han gi deg det ditt hjerte ønsker.» Salme 37, 3-5 (hverdagsbibelen)

Jeg tok hans ord bokstavelig, jeg begynte å glede meg over at han var med meg i alle aktivitetene i ferien og i relasjonene med de som var med på tur. Jeg kjente en enorm glede, var som jeg kunne kjenne hvordan Jesus gledet seg sammen med meg. Jeg har ikke dårlig samvittighet for at jeg ikke bruker masse stilletid, men jeg kan glede meg over at han er med meg i alt jeg gjør. Jeg kan glede meg over at dette ene prinsippet som bibelen forteller oss, kan vi ha med hele livet. Det vil gi oss ikke bare nærhet til han, men hvis vi gjør det vil vi oppleve at det vårt hjerte lengter etter det vil han gi oss. Er ikke det stilig, jeg undres stadig over hvor deilig vi kan ha det når vi kjenner han som har skapt oss. 

Så i dag min venn vil jeg gi disse versene til deg og skriv de gjerne ned eller blad de opp i bibelen din, for det er vers du burde huske på og leve i. Tenk han vil at du skal være oppmerksom på han i det du holder på med og fylles av den gleden som finnes i det. Jeg kan ikke tenke meg noe bedre liv, han ønsker virkelig å gi oss det beste livet vi kan ha. Noen ganger må vi bare være bevisst på at han er der uansett hva vi gjør om vi er stille og soler oss på stranda eller er med venner eller har masse å gjøre. Uansett så er han der og vi kan glede oss i det. 


Ha en fin sommer videre. Og del gjerne med venner💞.