Ærlig om livet

Send meg en melding
Den største endringen har skjedd inni meg

I dag skal jeg være ærlig med dere, jeg pleier jo alltid å være det. Men i dag skal jeg være enda mer åpen enn jeg noen gang har vært før, snakke om ting som har skjedd dypt inni meg. Den største bekreftelsen på at Jesus er personlig, kan jeg finne i den endringen som er skjedd i mitt eget hjerte♥️. Som 20-åring var jeg mørk inni meg, var kritisk overfor andre personer, kjente ikke på verdi i meg selv og hadde vanskelig for å elske meg selv og andre personer.

Selv om jeg vokste opp i ett godt hjem, så greide tankene mine å overtale meg om at jeg ikke var elsket. Les gjerne om hvordan janteloven kan ødelegge for deg. Og følelsene kom deretter. Jeg var ensom, følte ikke at andre forstod meg. Jeg ble avvist og etterhvert var det jeg som avviste andre fordi jeg ikke ville bli avvist først. Les gjerne: Har du opplevd hvor vondt det er å bli avvist?

Jeg var desperat etter å bli sett og forstått, det tror det er ett innebygget behov i oss alle. Tankene mine gravde meg ned i ett mørke som det ikke gikk an å se på utsiden min. Men ble du kjent med meg ville du merke det i ordene mine og handlingene mine. Jeg var usikker, selv om jeg hadde masken på, som viste andre hvor selvsikker jeg var. Men hjemme på rommet kunne jeg gråte i over den indre smerten jeg hadde.

Jeg begynner å bli kjent med Jesus personlig, det første han viste meg var at han så på meg som verdifull og at han elsket meg. Jeg var 22-år da jeg gav hele mitt liv til Jesus og at jeg ville finne ut av alt han hadde for meg. Jeg trodde Gud var fjern og ikke brydde seg, men jeg ble kjent med en veldig personlig Jesus. Han viste om alt i livet mitt, viste til og med hvordan tankene  mine hadde vært opp igjennom. Han er den eneste som virkelig har skjønt alt, helt inn i hjerterota mi. Så kommer han der på det dypeste dype og begynner å lege dype sår. Det skjer ikke over natta, men en ting av ganga, jeg merker at han har god tid og det han gjør er så ordentlig. Når han leger noe av det jeg hadde med meg, så kjente jeg at jeg ble satt i fullstendig frihet 🙌 . (Du må få med deg neste ukes blogg, for det handler om det, hva som skjer og hvordan en overstrømmende glede kan komme inn i livet, der det har vært mørkt.)

Disse tingene finner vi ikke andre steder enn i troen på Jesus. Jeg har hørt mennekser si at de kjenner på en tomhet inni seg, helt til de blir kjent med Jesus. Det er sånn det er, det er en plass inni oss som bare er for han og vi kan kjenne på tomhet dersom denne plassen ikke er fylt opp. Det er derfor jeg har en sånn indre lengsel etter at andre skal høre om at han er virksom i oss og at han bryr seg om hver detalj av livet ditt. Så ønsker han å komme der du er og vise deg veien videre sammen med deg. Sånn at du kan finne helbredelse på indre sår og trøst i Han.


Hvorfor skriver jeg egentlig blogg?

For litt over ett år siden begynte jeg å tenke de første tankene om å skrive blogg. Jeg følte meg så usikker, for dette var ikke noe jeg kjente noe særlig til. Jeg hadde ikke lest mange blogginnlegg i mitt liv. Men jeg kjente at tanken om dette ikke slapp taket. Jeg begynte å forstå at dette var noe Gud la ned i hjertet mitt. Det begynte å komme flere idèer og jeg fikk ett sterkt ønske om å gjøre det. Jeg begynte å lese om dette. Det er så mange som ikke finner svar og ikke finner sannheten om livet og ikke finner håpet. Det er det jeg ønsker å skrive om.


Hvorfor vil folk ikke tro på noe som er så godt?

Jesus er den mest fantastiske personen som noen gang har levd, han var ikke egoistisk og tenkte på alle andre enn seg selv. Mennesker elsket å være sammen med han. Han delte ut av sin kjærlighet, var der for menneskene rundt seg og ville hjelpe de som var utstøtt og sett ned på. Han så de som ingen andre så og lot seg ikke stoppe av hva andre måtte si om han. Jeg kjenner at jeg er virkelig stolt av å tro på Jesus,  som er god og kjærlig på alle måter.

Hva er det som gjør at folk er så motstandere av noe som er så godt? Noe som bare bringer godhet, håp og fremtid. Som kan være med å helbrede indre sår og få deg ut av depresjon og lege deg, så du blir den beste utgaven av deg selv? Hvorfor kan folk være så motstandere av noe som er godt og som virkelig fungerer?

Jeg tror mange lar fordommer mot Jesus, hindre dem å prøve det ut, for hvis de hadde våget å prøve ut, ville de finne at han er en levende Gud, som er personlig og bryr seg om hvordan du har det.

Jeg tror på den mest elskverdige personen som noen gang har levd på jorda. Jeg vil ikke gå å gjemme vekk det jeg tror på. For jeg vet at han fins og at han kan forvandre mørke til lys.

Meningen med livet
Jeg har absolutt ikke forstått alt, for vi forstår bare stykkevis og delt. Men en ting vet jeg og det er at Jesus virker i meg og deg, hvis vi slipper han til.

Jeg har opplevd å få tilbakemelding fra personer som har begynt å høre fra Gud for første gang fordi de har lest bloggen min. Det er helt fantastisk🙌 , jeg er så glad hvis jeg kan være med å influere til det som er meningen med hele livet. At du kan bli enda litt bedre kjent med han som bare vil deg det aller beste i livet.

Det er min lengsel å hjelpe deg å bli ledet nærmere Jesus og at du finner den veien du skal gå på. At du finner det som er godt for deg og som gir livet ditt mening og at du kan få lov til å bli den beste utgaven av deg selv.


Prøv ut om det er sant

Du vil ikke finne denne sannheten før du er villig til å prøve det ut. Før du er villig til å ta Jesus inn i ditt hjerte og kjenne på at han er virkelig og han er for deg og han elsker deg. Han kan omslutte deg og reparere de dypeste sårene dine og han kan sette deg ut i frihet. Det har han virkelig gjort for meg.


Dersom du syntes dette var interessant å lese, så register gjerne e-posten din for å få nyhetsbrev, og du kan like siden min på Facebook: Kristin L.Berge eller på følge meg på instagram. Da vil du få med deg neste gang jeg skriver ett innlegg.


Ha en velsignet dag💛.