De 6 mest populære bloggtemaene

Send meg en melding

Hei!

Noen ganger er det som om ting stopper litt opp og så er det plutselig vanskelig å komme seg framover. Det er iallfall sånn jeg opplever det nå. Plutselig var det litt vanlig for meg å se hva jeg bør prioritere i blogginnleggene og hva som dere ønsker å vite mer om.

Det siste året har jeg skrevet her på bloggen og elsker det. Det er noe jeg kjenner at jeg skal gjøre og har masse på hjertet og liker å formidle det videre. Det er så viktigste for meg at jeg når inn til hjertet ditt. Så derfor skal jeg i dag skrive litt om hva motivasjonen min er og hva jeg liker å formidle, så kan du se hvilke temaer du liker best. 


Hva er hjertet bak bloggen?

Jeg har veldig tro på ett levd liv. Jeg tror jeg kan gi deg noe fordi jeg formidler noe jeg lever i og lever ut. Jeg er absolutt ikke ferdig utlært enda, men jeg syntes det er super spennende å leve med Gud. Jeg liker å tenke over og reflektere på hva det gjør med livet mitt. Jeg kjenner på en trang til å formidle videre til deg opplevelser og det som har gjort at jeg har fått det mye bedre inni meg. Og som igjen gjør at jeg har det bedre med andre mennesker og at livet er blitt mye bedre rundt meg. Alt henger jo sammen, ikke sant? 

Kjenner du meg godt vet du at jeg som 20 åring hadde det utrolig vondt inni meg, jeg slet med å elske meg selv og se verdien i meg. Jeg hadde vanskelig for å elske andre og se verdien og gullet i andre. Reisen med Gud har vært fantastisk for meg, jeg har fått lov til å være meg selv 100%, i min svakhet og elendighet. Men jeg har strekt meg mot noe mer, og Gud har kommet der og gitt meg så mye. Jeg opplever at jeg nå har en enorm kjærlighet, inni meg som jeg ikke bare har for meg selv, men som jeg kan øse ut av til mennesker jeg treffer. Jeg elsker å få løfte andre mennesker opp og heie de fram. Jeg tror på en Gud som er med og vil det aller beste for oss. Så inni mitt hjerte har det gått fra mørke til lys, jeg har så mye glede inni meg at det veller over og dette livet som er det beste jeg kan tenke meg, ønsker jeg å gi videre til deg. 

Jeg kommer til å skrive kort om temaer jeg har vært innom det siste året. Gi gjerne en tilbakemelding på hva du liker, hva du vil ha mer av. 


1. Å lytte til Guds stemme

En av mine absolutt favoritter er å lære videre der å lytte til Gud. Du har sikkert hørt det før, men da jeg var 33 år og reiste på bibelskole på Hawaii, fikk jeg noen praktiske tips i undervisning om det å lytte til Guds stemme. Dette ville jeg lære mer av og tenkte at om jeg må bruke hele mitt liv på å lære med dette, så vil jeg gå inn for at også jeg kan lære det. Jeg tok små steg mot å lytte og tro at Gud virkelig prater til meg. Jeg skrev ned alt jeg trodde kanskje kunne være fra Gud og begynte å forstå at han er veldig personlig og han prater til meg, det er jeg som må lære meg å lytte.


2. Gud legger ned i oss drømmer og visjoner

Det som skjedde når jeg begynte å lytte til Gud er at jeg merket at han er veldig personlig, og jeg innser at han legger drømmer inn livet mitt. Noe han har lyst til at jeg skal utrette. Det også har blitt så spennende å finne ut av og jeg begynte å gå i retningen av det jeg tror Gud har lagt ned i meg. Jeg kjenner at dette er noe jeg ønsker å motivere deg også, til å gå på det som er lagt ned i deg.


3. Gud er med gjennom prøvelser og tøffe ting

Jeg har erfart sannsynligvis samme som deg, at livet ikke alltid blir sånn som vi ser for oss, nokså sjelden blir det sånn. Vi oppover tøffe ting, motstand og prøvelser. Hvis du har fulgt meg litt, har jeg fortalt tidligere at jeg i 4 år etter jeg fikk mitt første barn opplevde å bli skikkelig syk. Jeg var helt uten energi og utmattet hele denne perioden. Det som til da var mine værste år, ente opp med en helbredelse den dagen mitt andre barn ble født. 

I 2017 opplever jeg min tøffeste periode i livet hittil. Jeg kom inn i en storm i livet, hvor jeg ikke viste veien ut. Alt dette gav meg erfaringer og erindringer og som har resultert i boka «Kampen foregår i tankene.» Derfor liker jeg også å dele med andre vonde ting og opplevelser jeg har hatt, for jeg er sikker på at du også har opplevd ting som ikke alltid er sånn som du kunne ønske. Jeg lengter etter å kunne være en stemme som leder deg i retning av hva du kan gjøre for å komme deg gjennom de tøffe dagene og tidene du opplever. 


4. Å være stressa er ingen god plass å være

Som sikkert mange andre så liker jeg å ha masse å gjøre. Har mange tanker, ideer, jobber som nattevakt og jobber med dette å skrive, har taleoppdrag, har barn og familie. Det som kan skje er at jeg kommer ut av den gode balansen i livet. Jeg kan bli stressa😳. Jeg kan ta litt for mye på meg. Jeg er nok ikke alene her heller, kjenner du igjen? Når alt blir overveldende og da blir jeg ikke den beste personen å ha med å gjøre. Derfor liker jeg også å skrive om hvordan vi kan komme oss ut av stress, bekymring og frykt, som kan komme inn i livet. 


5. Du er verdifull og elsket

Jeg har selv hatt en utrolig utvikling på innsiden fra jeg var 20 år og fram til nå. Jeg har gått fra å være veldig mørk og trist på innsiden og i hjertet. Til å ha masse glede og mot og framtidshåp. Jeg har gått fra å ikke se på meg selv som elsket og verdifull, til å klare å elske meg selv og se verdien som Gud ser i meg. Dette er også noe jeg brenner etter å gi videre til deg, er så viktig å kjenne på at du er verdifull og elsket og at du ser det selv og kjenner det selv. 


6. Hvordan få mer selvtillit?

Den siste tiden har jeg skrevet om selvtillit. Selvtillit er det motsatte av janteloven. Jeg opplevde at Gud sa til meg: «hvis du vil gå på alt det jeg har for deg, må du ha mer selvtillit og tro på deg selv». Jeg var helt enig, men hvordan får jeg det, tenkte jeg. Fra jeg var lite barn hadde jeg ikke noe selvtillit og selvbilde mitt var ikke noe godt. Jeg har vokst i min selvtillit, til at jeg nå kan si at jeg har sund og god selvtillit, og den hjelper meg å komme videre. Jeg tror vi trenger selvtillit for å gå inn i det vi skal. Jeg tror det er steg vi kan ta for å få mer av dette. Hvis du ser for deg at du er en sommerfugl, så er selvtilliten vinden du trenger under vingene for å få deg til å fly. 


Ønsker tilbakemelding fra deg

Jeg vil gjerne ha tilbakemelding fra deg hva du liker mest at jeg skriver om. Er det

  1. Å lære å høre fra Gud?
  2. Å finne det Gud har lagt ned i deg. 
  3. Hvordan komme oss gjennom tøffe tider og prøvelser.
  4. Bli kvitt stress, bekymring og frykt. 
  5. Å bli den beste utgaven av deg selv
  6. Selvtillit og janteloven. 

Skriv i kommentarfeltet nummer hvis det er lettest, eller noe om hva du liker best for deg at jeg skriver om og ønsker mer av. 


La oss holde kontakten:

Du kan følge siden min på facebook her.

Du kan følge meg på Instagram her.

Setter veldig pris på hvis du deler med venner💞.